Lovelandik-55 Kızlar perşembe günü Sabiha gökçen aktarmalı uçuşum var hava alanında yaklaşık yedi saat bekleyeceğim malesef . Bebek arabam da yok Sabiha gökçen içerisinde üç yaşındaki oğlumla nasıl vakit geçirebilirim nerede uyutabilirim bilginiz var mı acaba 🥹
aslananne27 Lovelandik-55 Sabiha Gökçen de oyun alanları var mı bilmiyorum hiç o kadar sayısız ucuz yaptım 2 yaşındaki oğlumla hiç duymadım da denk te gelmedim 🫣
Lovelandik-55 annevebebegiii__ İstanbul hava alanında varmışta Sabiha gökçende var mı bnde bilmiyorum internetten te bi bilgiye ulaşamadım 🥴
aslananne27 Lovelandik-55 italyadan türkiyeye geldim 2 ay önce pegasus la 5 saat aktarma bekledim mahf olduk hem çocuk hem ben çok zor canlari çok sıkılıyor sürekli gezmek istiyorlar bebek arabasından inip e sende sürekli peşinden kosuyorsun malum havalimanı tıklım tıklım iğne atsan yere düşmez bi kere gözünden kayboldu mu tamamdır Allah göstermesin onun için sürekli peşinden koşturmaktan acayip yorulmustum oda öyle eve gelince ikimiz nasıl uyuduk hatırlamıyorum 😂😂😂