Sadeturkkahvesi Kızlar son bir haftadır sabah uyandığımda çenem ağrıyo uyuşuk oluyor ve dudaklarım uyuşuyo bugün sabahtan beri böyle ve hala uyuşukluk geçmedi😀çok garip ve değişik başına gelen varmı? Ve bunun için hangi bölüme gidilir onuda bilmiyorum😀
Laydaren Sadeturkkahvesi ıslık çalmaya çalışın bir bakalım, zorlanıyor musunuz diye bakın. Gözlerini ve dudaklarınızı bilinçli şekilde hareket ettirin ayna karşısında. Yüz felci olabilir, gece dişlerinizi sıkıyor da olabilir. Gitmekte fayda var
nebutantana30 Sadeturkkahvesi her yerim uyuşuyordu kol bacak dudak çarpıntım çok oluyordu ve hamileydim o zaman 8 e düşmüştü değerim doktor doğumun olursa yapamayız kanın yok demişti ve ilaç kullandım yükselmeseydi kan takılcaktı yani önemseyip kan verin eğer değerleriniz normalse mutlaka bir doktora gidin.
Sadeturkkahvesi Laydaren gece dişlerimi sıkıyorum normalde evet bu oyüzden olur mu yüzümü gözlerimi dudaklarımı oynatabiliyorum ama hep karıncalı çenem ve dudaklarım
Laydaren Sadeturkkahvesi Hiç yanlış bilgi vermek istemiyorum. Ben 2 durumu da yaşadım, ikisinde de bu belirtiler vardı. Belki bir kan değeri eksikliğinden oluyordur. Siz çok geciktirmeden bir doktora görünün. Bu saydığım 2 şey de can sıkıcı durumlar değil 😊
Sadeturkkahvesi Laydaren çok tatlısın :)) tad alıyoruma ama sanırım diş sıkmadan oldu çnkü dişlerim acıyo çok sen söyleyince dikkat ettim ama diş sıkmada dudak uyuşurmu hiç tahmin etmemiştim botoksum gelmiş bnm sanırım yine
Laydaren Sadeturkkahvesi aa bir de öncesinde botoks varsa diş. Ben de diş sıktığım için çene botoksu yaptırmıştım. Zaten diş deseydiniz öneri olarak da botoks diyecektim
Laydaren Sadeturkkahvesi Onu hiç bilmiyorum. Seneler önce yaptırmıştım ama regl değildim sanırım😶 ama yine önce bir doktora sonra botoksa gidin. Direk diş demeyelim