kaya08 Kızlar bu damlaları kullanan var mı aranızda? Kullandıysanız nasıl kullandınız ve bir etkisini gördünüz mü🌸
minikmucizemaak kaya08 Sap simplex çok iyi gelmişti bize sanırım sabah akşam 10 ar damla kullanmıştık yanlış hatırlamıyorsam
Prensesin_Annesi_ kaya08 Ben kullandım kızım kolikti sap günde 3 defa 5 damlayla basladık 10 damlaya kadar cıktık 6. Aya kadar kullandık maflor plus damlada kullandım yanında onuda günde 1 defa 6 damlayla basladık suan 8 ay 13 günlük kızım günde 1 defa 12 damla kullanıyoruz
Tazeanne68100 kaya08 ben kullaniyorum maflor probiyotik Süt alerjisi var o yüzden 1.5 aydr kullaniyorum sab simplex gaz damlası 3 aydr kullaniyorum da bu ay birakcm doktor gazı oldukça vereblrsim dedi çok şükür bitti sorunumz
pinarkaba Biz bağırsak düzenleyicisi ıcın mafloru kullandık bebeğim bugün üç aylık ve gaz sorunuda ortadan kalktı çok memnunuz
btuba58 pinarkaba maşallah günde kaç kullandınız benim 21 günlük oğlum günde 6 damla dedi ama sabah akşam versem olmaz mı acaba
pinarkaba kaya08 kusura bakmayın unutmuşum yorumu bile☺️ ben günde bir kere altı damla halinde akşamüstü veriyorum
minikmucizemaak kaya08 Ay pardon günde 3 kere veriyordum ben. Toplam 21 damla oluyordu, 7 damla veriyordum. Sabah öğle akşam saat arası demediler ama ben ayarlamıştım 9 3 9 veriyordum. Sabah akşam olan probiyotikti
aycingozuacik Sab simplexi 28-29 günlükken bebişime başladık günde 4 kere 10 ar damla o yüzden 6 saatte bir veriyorum ama bebeğimin uyumasına göre günde 3 kerede olabiliyor gerçekten etkili bir damla.
aycingozuacik kaya08 ilk kullanımda hemen akşama doğru rahatlama başlıyor gazını çıkartıyor bebiş benim oğlumda öyle oldu
Prensesin_Annesi_ kaya08 Bizim ki tam anlamıyla 6. Ayın ortalarında rahatladı sap bıraktık suan maflor plus kullanmaya devam ediyoruz oda katı gıdaya gectiğimiz için doktor devam edelim bir süre daha dedi