[silindi] Kızlar yeni koltuk takımı aldım gri renkte üstüne yeni nesil koltuk örtüsü istiyorum fikir olarak resim atabilir misiniz öneri:)
Tubasahra [silindi] Ben de burada bekliyim.Aklım gidiyor leke olacak diye 😁Hayırli olsun bu arada size de
mondecaidensecmeler [silindi] en iyisi yapışan sünger tarzı modeller oluyor ama pike gibi püsküllü olanları da kullanan var
[silindi] Tubasahra teşekkür ederim saolun 🤍 bekleyelim bakalım güzel öneriler olacak mı bir de ben yeni nesil örtü istiyorum eski tip olmayan siz nasıl bir şey istiyorsunuz
Esoz1110 [silindi] Güzel güle güle kullanın benim örtüm sade klasik olanlardan kirlenmesin diye seriyorum ama sürekli düşüyor keşke daha geçirilebilen tarzda olsaydı
[silindi] EypMom burda bir mağazadan aldık yanında bir tane de teklisi vardı ama biz istemedik sadece bu ikisi 33 bin TL tekli de olsaydı 38 olacaktı
EypMom [silindi] ayyyy ev ortamında daha güzel durmuş 🌸🌸 ya ne kusuru bizim odada aynı şekil 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ toplu durmuyor ki
[silindi] EypMom ay teşekkür ederim aslında ortaya başka bir hali istiyorum ordaki sarı koltuğu da kaldıracağım🤌 ya evet bebek olunca dağınıklık normal🤣🤣