Kubraayl Merhaba kizlar birbucuk aylik bebegim var fakat gunduzleri hic uyumuyor cevremdekiler surekli sutumun yetersiz oldugunu soyluyorlar mamayada baslamadim sizce acliktan mi oluyor boyle olan var midir
balporsugu7224 Kubraayl ilk bir ay ağlayan bebekler genelde açlıktan ağlarlar iyice doyurursan 2 3 saat kesintisiz uyuyabilir yada gazı vardır güzel bir gaz masajı yada uykuyu sevmiyordur donemseldir
mervettl Kubraayl benmki de bir bucuk aylik acliktan oldugunu sanmiyorm cnku benm kizda git gide uyanik kalma suresini artiriyor
ebrar2024 Kubraayl benimkide 50 günlük bir kaç gün öyle oldu benimkide uyutuyorum hemenn geri uyanıyor emzirdim mama verdim yüzünü kapattım erken yatıyor öyle sallayarak uyumaya başladı artık çok rahatım
BerilEce Kubraayl etraf hep böyle der zaten doktor ne diyor siz ona bakın benim kızım kolik ağlardı hep derlerdi ac oysa ilk ay 1 kilonun üstünde almisti
Kubraayl mervettl kilo olarak hemsire gayet iyi dedi 4 kiloydu en son gittigimde ama gunduz uykusu hic yok sizinki uyuyor mu gunduzleri
mervettl Kubraayl benmkininde kilosunda sknti yok. Ama gunduzleri uykuya dalamiyor. Ve en ufak seste uyaniyor cok az uyuyor
Kubraayl mervettl kizlar ben bugun doktora gittim aclikla alakasi yokmus ama gunduzleri surekli memede tutmamami soyledi 2 saatte bir emzirmem gerektigini soyledi yoksa gaz yaparmis o yuzden huzursuz olurmus sizede soylemek istedim
Kubraayl Ayni durumdayiz mervettl yok hayir kusma yani emzirip direk yatirirsam yan kusuyor ama ayni uyku problemi umarim duzelir sizdede
emirata Benimki akşam da uyumuyor maalesef sürekli memede kilosu güzel doymama durumu yok ama hep memede çok nadir kısa süreli uyuyor
Kubraayl emirata evet emirata evet su an bile uyumadigi icin memede hala uyutmaya calisiyirum butun gun mememde duruyor ne yapcam bilmiyorum
handeg26 Kubraayl kızımda 25 günlük aynı Temel ihtiyaçlarımı bile karsilayamiyorum sürekli memede uyumak istiyir besigine koyunca ağlıyor napcam bilmiyorum
Kubraayl handeg26 bende yarin doktora gidecegim icin belki birseyler soyler diye umutlaniyorum umarim sizinkide bir an once duzelir bana kirki cikana kadar boyle olur dediler kirki cikti ama daha da bozuldu uyku duzeni
Kubraayl emirata bende 2 saatte bir emzirmeye calisiyorum cok agladigi zaman bir sekilde oyalamaya calisiyorum yavas yavas alisiyor