Feyekum Yaz okuluna verdim hareketliginden şikayet ettiler zarar vermesinden durmamasindan napacam ne edecem bipmiyom yaa seneye 1. sınıf olacak evde bizi dinliyor ama okulda niye öyle heryere de gotu4dum doktora uzmana cok ozguvenli dediler
Feyekum Cicektebenimcicekligunlerde enerjik var biraz napacaksam yaaa öncekine göre evett düzeldi ama hareketligi var dinlemiyor kurallara uymuyor
Cicektebenimcicekligunlerde Feyekum Dehp için testler yapılıyor çocuk psikiyatrisine götürün belirtin durumu boş bırakmayın spor aktivite grup sporlarında bekleme yönerge alma becerileri gelişir.
kubra00k Özgüven değilde insan ilişkileri zayıf demek ki. İnsanlara karşı olan tutumunu davranışlarını sizin anne baba olarak yönlendirmeniz öğretmeniz lazım. Başkasını dinlemez
Feyekum kubra00k bizle olduğu ortamlar da iyi yapmıyor ama okulda yapıyor bazen çok iyi konuşur okulda niye öyle bilmiyom napacaksam ilaç vermekte isyemiyom
Feyekum kubra00k aynen zayıf vaktinde köye çok.gitti geldi oraisimj yaptı anlayamadım yaaa böyle.gidwrsr bende ilaç veririm
lidokain Feyekum siz kafanıza göre vermiyorsnz doktor uygun görürse veriyor hanımefendi vermek istiyorum ya da istemiyorum diye birşey yok.
Feyekum Cicektebenimcicekligunlerde eşim istemiyor daha önce götürdüğümuz için hareketli yavaş yavaş duracak dio her sene değişiyor dio.sastim kaldım.yqaa bide spora gondercem daha önce göndermiştim sevmisti
Cicektebenimcicekligunlerde Feyekum ileride hele okul dönemi çok zorlanır eşiniz tanı alır diye istemiyordur ama birşey varsa zaten okul dönemi öğretmenler yönlendirir yine doktora sadece spora gitmekle hareketlilik geçmez maalesef
Feyekum Cicektebenimcicekligunlerde hareketliliği evde normal çok çok hareketli değil.disarda arkadaslariyla oynarken istemsiz zarar veriyor önceki gibi bilerek yapmıyor artık önerdi daha çok yapardi şimdi nadir dm