sincapailesi kızım 6 aylık hiç tv açmadım doğdu doğalı, telefona da uyuyunca bakıyorum ama bazen bunalıyorum sanki, sizler bu durumu nasıl yönettiniz?
Ececiiim sincapailesi yapılacak biiirsürü etkinlik, okunacak kitaplar var. Benim ilk hedefim 2 yaş ama 3 ü zorlayacağım galiba.
domatesguzeli sincapailesi oğlum 1 yaşında açsanda dikkatini çekmiyor bazen babam izletmeye çalışıyo ama bakmıyo bile tek derdi ortalıpı dağıtmak ama 2 yaşa kadar sabretmek lazım bizim evde hiç açılmıyor tv süs diye duruyor
sincapailesi Dilaylaa bizim bahçemiz var hiç içeriye girmiyoruz brn eksik yazmışım eşim televizyon izlemek istediğinde sıkıntı oluyor bunalıyorum yazacaktım 😃
sincapailesi Ececiiim eksik yazmışım eşim izlemek istediğinde sorun oluyor bunalıyorum yazacaktım :) benim ilk bebeğim kitap önerir misiniz 🌸
sincapailesi salimeordek26 bende 3 e kadar düşünmüyorum :) eksik yazmışım eşim izlemek istediğinde sorun oluyor bunalıyorum yazacaktım :)
Ececiiim sincapailesi eşinize bebeklere tv nin zararlarını anlatın bence. Sincap kitap yayınlarını öneririm bu arada😊