Kubra_keremaras Kızlar çok fena vajinal kaşıntı yaşıyorum neden olur Allah aşkına aşırı derece de kaşıntı oluyor deliriceeem🤦 daha önce başına gelen var mı? Ne yaparsam geçer nasıl gecer
adaatuna Kubra_keremaras doktora gidip muayne olmadan geçniyor uygun krem ya da firil verir asla vakit kaybetmeyin yoksa geçmiyor kendiliğinden
Derya-Anne Kubra_keremaras en kısa zamanda bi doktora git canım bende senin gibi olmuştum doktorum aynı ilacın hem kremini hemde fitilini vermişti onlarla geçti şikayetim ihmal etme bide çamaşırını sık sık değiştir ve mümkün mertebe pamuklu çamaşır kullanmaya bak
badezerya Kubra_keremaras bende olmuştu candida mantarı Allah göstermesin çok kötü günlerdi fitil ve haplarla geçmişti travazol da kullanıyordum ama artık etki etmiyordu
QueenMom__ Kubra_keremaras travazol, sirkeli su ile yıkama yapma ve iç çamaşıra nioli yağ damlatma bunları yaparsan tamamdır 🙌
badezerya Mefeannesi doktorum fitil vermişti tabi bu süreçte bende sürekli temiz bez utuleyip kullandım gecti ama ara ara nuksediyor
Mefeannesi @badezerya banada şimdi fitil verdi içinde bir tane varmış gece yap dedi nasıl yapcam bilmiyorum 🥱🤦🏼♀️
badezerya Mefeannesi fitili çok ileri itmeniz lazim aksi halde boşa gider ben 1 ay nerden baksanız kulandim
Kubra_keremaras Mefeannesi hayır tamamen geçmedi benim de ama çok şükür önce ki gibi değil benimde ara ara oluyor hala ama önceki gibi şiddetli kasintim kalmadi