3kedili2bebekli NariNariKiminYari ay ben hiç kiyamazdim bence dokunmayın kuş yumurtasi hızlı çatlar yavru olur zaten hemen De büyür anne alır gider onları
usenmedimyaptimbirvelet NariNariKiminYari ya da bıraktı gitti hain?? bir iki gün daha dursun bakalım anne gelmezse bebeğine içir bari😂😂😂
NariNariKiminYari usenmedimyaptimbirvelet buraya da haftada bir geliyoruz kafa dinlemeye. Kayınvalidemi çağırıcam kalsın burda nöbet tutsun yumurtaların başında ahahshhs
Karla NariNariKiminYari ablacım senin bu evini hayvanların basması sorunu ne olacak böyle yaa ahajsjsjsj😂😂😂❤️
Zeliff NariNariKiminYari yiaaa minnoşlar🥹 geçen kuzenimin mandal sepetine yumurtlamış kuşlar oda ellememiş mandalları öyle duruyorlardı.
NariNariKiminYari Deletedmom_115 çok minişler yaaa normalde tiksinirim de bunlardan tiksinemedim ahahahhah ne yumurtası acaba 🫠
NariNariKiminYari agzimizintadikacmasin dokunmamaya karar verdik. Anası da hiç gelmedi gelir inşallah 🩷
agzimizintadikacmasin NariNariKiminYari hahahaaa bence şu daha uygun 😆😆 benimki görse aynen böyle yapardı