Ftmnr16 Ay kızım 1 yaş 1 haftalık 2 gündür burnumdan getiriyor resmen her şeye ağlıyor kendini yere atıyor ne yapsam beğendiremiyorum sendrom mu atak mı ne bu benimle aynı şeyleri yaşayan anneler ne yapıyorsunuz Allah aşkına fikir verin bana da
Buselim Ftmnr16 ahh ben 13 aylık olduk bizde inanki gecem gündüzüme karışıyor gece falan uyurdu sabaha kadar çok alışmıştım öyle olmasına şimdi gece bile çığlık çığlığa bağırıyor😭
Buselim Ftmnr16 suyla oynatıyorum genelde çok sakinlesiyor dışarı çıkarıyorum evde çok zorlanıyorum tek başıma
babyboy_35 Ftmnr16 o sırada 4. Ay atağında olan ben ve bana 1 yaşına girsin geçer diyen teyzeler geldi aklıma 😂😂😂😂😂
domatesguzeli Ftmnr16 konudan bağımsız bişey sorucam canım benim oğlumda 1 yaş olacakta gündüz en fazla kaö saat uyanık kalıyor.
Ftmnr16 Buselim bende suyla oynatıyorum ama çok durmuyor artık kalkıyor sürekli bizim de üst diş patlamış ucu var ama sadece Allah yardımcımız olsun siz de tek bakıyorsunuz galiba benim gibi
Toprakbebekk Ftmnr16 15 aylığız son 1 aydır normale dönmeye başladı. Bu bir dönem biraz sabır gerektiriryor