Superisii Her şeye çok fazla sinirleniyorum, abartılı tepkiler veriyorum saman alevi gibi parlayıp hemen sönüyorum aşırı yordu bu durum beni artık. Antidepresan kullanmak istemiyorum kendi beynimle yenmek istiyorum var mı benim gibi sinir küpü?
bal203 Superisii ben valla saniyede kendimede karsimdakinede dunyay8 dar ediyorum 10 dk sonra cok rahatlıyorum hic bjseyyok gibi hayatima devM ediyorum ama kendimi boyle kabullendim 28 yasindsyim bildim bileli huyum bu
Prensesin_Annesi_ Superisii Bu sıralar ben saçma sapan seylere bi anda patlıyorum 2-3 dk sürmüyo bile ama sonrasında sanki üzerimden dünyaların yükü kalkmıs kadar rahatlıyorum 🤦🏼♀️
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Prensesin_Annesi_ Bu sıralar ben saçma sapan seylere bi anda Bence Sıcaktannn 🔥 🤷🏼♀️
Prensesin_Annesi_ NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Olabilir ama genel olarakta yorgun bitik hissediyoru bi yandan bizim yemeğimiz bi yandan cocupu yemeği bi yandan ev böyle kendime zaman ayırsmıyorum sürekli yorgunum sürekli uykum var garibim öfke zaten su 1 haftadır üstümde gitmiyo
NeclaLeylaCeydaOhnealaneala Superisii Yok kız onu sana demedim. Arkadaş bu sıralar yazmış Ben de sıcaktandır dedim
[silindi] Superisii canım belkide karşındakileri değiştirince geçer😂 açıkcası ben öyle yapmıştım şuan daha sakin yaşıyorum shahahah