Fyzannesi Kızım 2 yaşında . Dün gece ateşi çıktı sabaha ishal oldu sabahtan beridir huysuz soğuk bi şey de yedirmedim klima bile açmıyoruz hasta olmasın diye . İshalini nasıl geçirebilirim ateşi düştü
Marsila Fyzannesi Canım salgın varmış benim de bebeğim ishal anlamadım şunu gitti bu çocuk evden dışarı çıkmıyor herhangi bir bebekle teması yok bu salgın nasıl gelip bulur ya
Gamzosgamzos Fyzannesi malesef çok kötü bir salgın var doktora götürmenizi tavsiye ederim ilaçsız geçmiyor çünkü önce büyük kızımda basladı sonra küçük kızım ve bana geçti kızlar ilaçla topladılar ama ben ilaç kullanmadım 5 gündür hala devam ediyor
Fyzannesi Marsila doktora gittin mi ? Biz sürekli dışardayız ama kalabalık içinde değiliz çocuklarla . Bahçede biz bize oynuyoruz nasıl oldu anlamadım 🤦🏻♀️
aycaesila Gamzosgamzos ateş ishal var bizde kanda enfeksiyon çıkmadı idrarda temiz çıktı ama ateş geçmiyor ishalde delircem
Gamzosgamzos aycaesila bize büyük kızıma nidazol küçük kızıma flagyl adında ilaçlar vermişti ve probiyotik iyi gelmişti