akk60 Pinarmeva77 aptamil acayip sekilde gaz ve kabız yapıyor biz onu kullandık ama memnun degiliz bebeşgm sürekli ıkınıyor morarıyor
iki_prens_annesi_ Pinarmeva77 ben Bebelac kullaniyodum memnundum ama ben 6 aylıkken başlamıştım ondan önce sma optipro kullaniyodum
krnrftrmys Pinarmeva77 ikisini de önermem aptamil israil mali bebelac da içerik açısından iyi değil golden goat ve hipp bence en iyileri.
iki_prens_annesi_ Pinarmeva77 yani kilosu olması gerektiği gibi şuanda 17 aylık 15 aylıkken bıraktı mamayı 11 kilo
minikveannesi0 Pinarmeva77 Biz Aptamil kullanıyoruz bebeğim prematüre doğdu çok güzel kilo aldıriyor. Bir de bebekten bebeğe göre degisiyor gaz ve kabizlik yapmasi. Mesela bize hiç yapmadı çok şükür
minikveannesi0 Pinarmeva77 Benim bebeğim 1300 gram doğdu şu an 3 aylık. 2 aylıkken 2960 gramdı. Dün kontrolümüz vardı 4550 gram olmuş çok şükür. Yani 1 ayda neredeyse 1600 gram almış. Sizin bebeğiniz kaç aylık kaç kilo?
Pinarmeva77 minikveannesi0 bizim almıyor 1700 doğdu 5 aylık 5 kilo dün olduk napacağımı şaşırdım. Şimdi hamgi mamayı öneriyorsunuz ? Ben hem süt hem mama vererek gidiyorum başka bi öneriniz var mı
minikveannesi0 Pinarmeva77 Bende hem mama hem meme olarak ilerliyorum her 3.5-4 saatte bir 150cc mama veriyorum. Kullandığım mama Aptamil 1 prosyneo deneyin insallah güzel kilo alır.
Pinarmeva77 minikveannesi0 ya benim kızım 90 anca içiyor niye böyle anlamadım aylardır 90 ı geçemedik nerde yanlış yapıyorum anlamadım annelik cok zor :(
minikveannesi0 Pinarmeva77 Her çocuk bir olmuyor siz kendinizi suçlamayın. Aptamile bir başlayın belki güzel kilo aldırır. Dediğim gibi biz 1 aydır prosyneo kullanıyoruz güzel kilo aldiriyor. Biraz mamasini fazla yapıp verin belki icer