Slm kızlar dogum yapalı 5gun oldu kemer gobek sarkmaması için kullanılıyormuş aranızda kullanan var mı ?Bende normal dogum yaptım bu arada
Melek canım ben sezaryen oldum ama 10.günden itibaren kemer ve korse kullanımı öneriliyor normal doğumda da bu böyle diyebiliyorum ben doktoruna sor öneriyorsa kullan cnm en iyisini doktorun bilir😍
Melek ben sezaryen yaptım ama kemer kullanmadım korse kullandım canım toparladı beni
Takılabilir. Ben 1. Aydan itibaren kullandım hemen alamadım malesef ama keşke daha önce alsaydım. Baya baya incelttiğini hissediyorum. İnstegramdan aldım korseyi ve gerçekten herkese tabsiye ediyorum.
Gamzedeniz hangi siteden aldınız acaba:) ben doğum yapalı 2 ay oldu. Biraz gec kaldım almak icin ama:)umarım ise yarar🙏🏻
nurayycaliss bende öyle düşğnmüştüm ama geç değil bnce. Ben annemede aldım kadın 55 yaşında daha dğn geldi kullancaz inşallah ondada işe yarar. Melek butik diye bi site https://www.melekbutik.com/
nurayycaliss instegram sayfasından lateks korselerin yorumlarını okuyun ama içinize sinerse alın yine de siz kimseyi yanıltmak istemem 😘
Gamzedeniz merhaba bende sipariş vericem ama işe yaradı mı sizde değer mi gerçekten
Gamzedeniz tesekkur ederım canım😘
Valla ben normal dogurdum. Daha hastanede basladim takmaya cok rahatim o lombur lombur hissi yok. Sikilastirmayi kolaylastiriyor medikalcilerden alabilirsiniz hastane yakinlardinda vardir alabiliyorsaniz.
Kaju eczanelerde bulabilmemiz mümkün mü
Bebegim bilmiyorum medikalciden aldim.