eliffsseymen Prematüre bebeklerinize hangi mamayı kullanıyorsunuz? Ben aptamilin prematil serisini kullanıyordum şu an 3,5 kiloya yakın bundan sonra hangi seriyi kullanmam lazım?
twinsmomm2 eliffsseymen prematilden sonra 1 numaraya geçmiştik biz Aptamil ve hipp denemistim ama aşırı gaz kabızlık yapmıştı sonra Bebelac Gold denedim onda çabuk acikiyordu en son sma optiproya geçtim 5-6 aydır kullanıyorum memnunum deneyerek bebeğinize iyi geleni bulacaksınız artik
livanurvealpinannesi61 eliffsseymen aptamil 1 numara kullandım aşırı gaz ve kabızlık yaptı. Evolvia yada sma 1 numara alabilir siniz. Arkadaşıma doktor evolvia 1 numara kullan demişti 32 haftalık doğmuştu kızı
erdemsmom eliffsseymen 3 kilodan sonra tüm mamaları denedim diyebilirim. Ama hepsi kabızlık yaptı. Gastroenteroloji bölümü bebelac gold kullan dedi. Oda aynı ama bağırsak düzenleyici kullanıyoruz aynı zamanda. Kakasını sadece öyle yapabiliyor. Sma ve aptamil feci gaz yapıyor. Hipp güzel ama o da doyuruculuğu ve besleyiciliği pek yok diyorlar. Gerçekten de oğlum 1 saat sonra acıkyordu
eliffsseymen twinsmomm2 pdf serisi varmış sanırım onda prematüreler için ondan dolayı aklıma takıldı. Siz kaç kiloda 1 numaraya geçtiniz
twinsmomm2 eliffsseymen çok erken doğumlarda sanırım o durum 34+2 de doğdular 38.haftada 1 numaraya geçtik o zaman kilolarını hatırlamıyorum tam ama 3 ten fazlaydi
eliffsseymen livanurvealpinannesi61 anladım teşekkür ederim doktoruma ulaştım en sonunda 4 kilo olana kadar prematil kullanmaya devam dedi