handankoc Miniktavsan benım kızımda oyle yaptıgı zaman bı sacınsı oldugunu anlıorum buyuk ıhtımalle gaz oluo yada baska agrıları karnını kıraz cekırdegı torbasıyla sıcak tutuorum bı şekilde yavas yvas Öyle sakınlesbılıo ayaklarınıda aynı sekıl sıcak tutulabılır
aselin_annesi aysglerdenn İnternette felsn kaburga kemiğinin alt kısmı diye grçiyor ama genelde ayaklarını yere bastırmaya çalışırken veya oturmsması gereken ayda yanlışlıkla oturtulusa geyreğimi battı derler büyükler sol kol sağ bacak sağ kol sol bacak birleştirilmesiyll düzelir benimkini kaynana. Yapar
aselin_annesi ftmaozdmr Yanınızda büyüğünüz yokmu yada yakın oruemuyormu şimdi yazmayla ne kadar uygularız hareketler kolay ama dikkat edilmeli internetten bakın birde
E_eren Miniktavsan bizdede var o iş. Çekip iki büklüm oluyor bana vuruyor. Ayağa kalkınca rahatlıyor. 1 aydır ayakta emziriyorum maalesef.
Miniktavsan E_eren Deletedmom444 hadi ya napcaz kızlar🙄 benimki 5 10dk arası normal emiyo yutma sesinden sütümün Bi anda cok geldiğini anlıyorum hemen boşalıyo memeyi sonra krizler baslıyo süt az gelmeye baslayınca doyuyo istemiyo mu doymuyo az mı geliyo çözemedim aç olsa uyumaz ama uyuyo emdikten sonra anlayamıyorum
Elifnur Miniktavsan 57 günlüğüz bizde de oluyor. Ben gaz sancısından diye düşünüyorum emziği veriyorum alıyor susuyor hemen bir dakika filan olmadan göğsümü veriyorum alıyor bir şey yokmuş gibi
Deletedmom444 Miniktavsan seninki az gelmeye başlayınca istemiyor canım o zaman ama benimki bir iki saniye sonra hatta alırken de kucağıma emzirme pozisyonuna girince başlıyor ağlamaya
Miniktavsan Sibel3434 yarın 3.takibi var doktora gitcez bakalım ne dicek. Bide kafasını sürekli sağa sola sallıyor yatarken hızlı Bi şekilde onu yapıyor mu sizinki de.
Miniktavsan Meryemdeveci doktor mu söyledi canım mama ver diye yoksa bebeğin doymuyo mu 5 10dk da? İlk zamanlar için az ama simdi çeneleri güçlendi ya 10dk da memeyi boşaltıyorlar yeterliyse süt doyuyorlar yani.. Bizimki böyle huysuzlanıyo Bi süreden sonra çekiştirip çekiştirip bırakıyo memeyi ağlıyo sonra🙄
E_eren Zeynebinannesi yine kucağımda oluyor onun şeklinde bir değişiklik olmadığı için rahatına bakıyor :)
Adenisik Miniktavsan bizdede aynı 3.5 aylik su anda galiba bu aylarda boyle oluyor bebekler doymuyor sanki anlamadim ben 5 dk ne olacakki sadece gece 20 dk emiyor okadar
Zeynebinannesi E_eren bebegim emerken skntı yapıyor, anne ayakta olunca bebek yıne yatıyor degılmmı, şu dge batması benımde kafamı karıstırdı🤔
Zeynebinannesi E_eren yukarda geyregı batmıstır yazmıslar.. olabilir mi acaba dıyorum.. kucagımda yan yatarak emıyor