aybarssena 3,5 aylık bebeğim geceleri gazdan dolayı kıvranıyor. Damla kullanıyorum iyi gidiyordu azalmıştı ama yine arttı gibi. Mama ile besleniyor. O yüzden uyuyamadıgını düşünüyorum: önerisi olan var mı
omermetem aybarssena ben clinikids in gaz çıkarıcı yağını kullanıyorum ayak altına göbeğine ve sırtına sürüyorum çok çok iyi geliyor bilginiz olsun 🙏
atlass1 aybarssena gördüğüm duyduğum herkese öneriyorum Nurse Harvey’s Colex şurubu var bebeğim çok gazlıydı 1,5 aylıkken eczacı arkadaşım sayesinde tanıştık bizim kurtarıcımız oldu 5,5 aylıkken bıraktık
ersen aybarssena benimde bir aylık oldu bebeis geceleri aynı kıvranıyor çocuk ki ben kendi sütumle besliyorum aynı yani
annayimbenanna omermetem ben de onlar kullanıyorum ama damla da probiyotik de. Bebeğim okadar gazlı ki ancak sürebiliyorum masaj yapamıyorum ve sanki oyuzden tam etki etmiyor siz masaj yapıyor musunuz?
omermetem annayimbenanna artık clinikids de işe yaramıyor ilk zamanlar çok işe yarıyordu ama son 20gündür ne yazık ki hat safhada geziyoruz 😢 masaj yapıyorum buarada ama çoook uzun süre değil. Zaten karnına herzaman masaj yaptırmıyor muhtemelen gazı olduğundan ağrı yapıyor elletmiyor. Çok zor bir süreç gerçekten inşallah tez zamanda geçer 😢
annayimbenanna omermetem diz kaç günlük oldunuz? Biz 26 günlük ve artık sancıdan yorulup uyuyor gaz çıkarmadan 😵💫🤯
atlass1 omermetem evet ilk damlasını kullandım hiç işe yaramadı bıraktım şurubu direk iyi geliyor gaza
omermetem atlass1 şuan metsil kullanıyoruz iyi geliyor gibi gibi idarelik. Ama damlaların faydaları 2 hafta sonrası itibari ile görülüyormuş sanırım. Beklemedeyiz bakalım olmadı şurubunu alıcaz artık 🤷♀️
omermetem annayimbenanna 45günlüğüz. Ben çay içiyorum içerisinde rezene kimyon anason vs birçok şey olan onun üstüne emzirince bebeğim çok sakinliyor yeni başladık yeni farkettim yani onu da. Bir de damlayı tekrar nurse harveys e döndük düzenli kullanınca daha kolay gaz çıkarıyor sanki ama hala mükemmel diyemem tabi fakat buna da şükür diyorum 🤲🏻🙈