seymamurateylulay Bebeğim 4.5 aylık. Sürekli memede uyumak istiyor ve memeden çekince uyanıyor. Artık uyutmak çok zorlaştı ve benim de halim kalmıyor. Başta emzik vermeyeceğim dedim ama artık gerçekten vermeyi düşünüyorum. Sizce hangi marka emzikle başlamalıyım?
Eslemfeyza seymamurateylulay philips avent kesinlikle hem damaksız diş yapısını bozmuyor hemde emzik tutmayan çoğu bebek tutuyor
elifozz seymamurateylulay benimki aventin iki farklı çeşidini de tutmadı maalesef. Nuk kauçuk damaklı tuttu yeni. 3,5 aylığız
mucizem24 seymamurateylulay önce ucuz bişey alın ben avent aldım tutmadı para çöp.. damaklı eczane emziği tutuyor wee marka son çare olarak aventi değerlendirin paranız çöp olmasın yazık günah ucuz bisey değil
seymamurateylulay Eslemfeyza bibs kauçuk hakkında bi bilginiz var mı ona da iyi diyorlar ama bilemedim
Ardenaden seymamurateylulay bibs cok guzel ama oglum onuda tutmadi awenttw tutmadi 4.t aylik zof tutar diye dusunuyirma artk
Eslemfeyza seymamurateylulay bende bunu kullanıyordum gayet güzel kullanışlı şimdi 6-18 aylığa geçtik
tugba1993 seymamurateylulay bende de aynı problem var avent’in gönderdiğiniz seriyi denedim maalesef 3 aylık kızım tutmuyor.
utkummm seymamurateylulay ben normal eczanelerde olan wee damakli almistim iki dk tutup dusuruyodu sonra Philips avent aldim onu kullaniyoruz suanda 5 ayligiz ama ben dogar doğmaz verdim emzigi simdi tutar mi sizinki bilmiyorum inşallah tutar biraz rahatlarsiniz
seymamurateylulay yamaniskom Philips Avent Ultra Air Emzik 0-6 Ay Kız SCF080/06 https://app.hb.biz/KQWLZksqZ7jq Bu iyi midir sizce?
yamaniskom seymamurateylulay bunun erkek versiyonunu kullanıyorum bebeğim hemen tuttu çok memnunum😍 çevremdeki kişilerde bunu önermişti
Gultepes35 seymamurateylulay avent air ve soft ikisinide kullandık. İkisinide aldı. Günlük hayatta pek kullanmıyoruz sadece uyuyacağı zaman veriyoruz. Emzik güvenli uykuyu destekleyen bi materyal hemde siz rahat edersiniz
elifozz tugba1993 evet evet. Dediğim gibi iki farklı avent denedim tutmadı. Nuk marka emziği tuttu ilk kez
seymamurateylulay Valla teşekkür ederim hepinize Philips Avent aldım ve tuttu bebişim arada atıyor olsa da uykusunda falan tutuyor 🥰