Smr29 Kızlar bebeğm benden sanırım kaptı hastalanmış ateşi çıkıyor, halsiz gibi ateş düşürücü verdm ablam iburamin de verdi soğuk algınlığı için. Yarın yolcuyum başka neler yaparsam hemen toparlanır
silakin Smr29 5 aylık bebek için iburamin erken diye biliyorum ben. Sadece Calpol ve bazı antibiyotikleri kullanabilir 5 aylık. Burnunu sık sık temizleyin başka çok yapacak bişey yok gibi
Perpa Smr29 iburabim erkendir ben acil dr götürdüm hiç bir ilaç veremedi ishale sıvı kaybıda olmadığı için tabi ama 6 ay öncesi sadece calpol
Smr29 Perpa benim boğazımda kötü olmuş bir hap var iyi geliyor ama emzirdiğm için onun içemiyorm acaba bugün süt vermesem ve o ilacı içsem mi Bebğm mamada içiyor bu gün yarın süt vermesem mama versem?
Perpa Smr29 evet olabilir iyi gelir dediğiniz ibuprofenmi aynı şey oldu farenjite döndü benimde bende özelin aciline gittim çabuk toparlanayım diye serum istedim bana sordu serum var bi tane karışım onu alıcaksın bi kaç saat emzirmiceksin sağıcaksın ilk sütü atıcaksın vitaminli atom denilen serum sanırım reçeteme bakim hangi antibiyotik yazdı bana bide antibiyotik içebilirsiniz ona göre yazıyo doktor
Perpa Smr29 augmentin ve parol yazmış sadece öksürük şurubu ibuprofen tarzı bütün ilaçlar emzirme döneminde içilmiyo