rabiaozdmr Merhaba kızlar, eczaneden ocean d3 600 ıu vitamini aldım . Bir kere kullandım . Sonra baktım ki 1 yaş üzeri için kullanılıyormuş . Eczaneyi aradığımda 400 ıu kullanmanız gerekiyor dedi . Bana siz 600 olanı verdiniz dedim bebeğim 4 aylık o zaman yanlış verdiniz dedim . Elimizde olmadığı için 600 verdik oda oluyor günde 1 damla verin sıkıntı olmaz diyor. Kafama takıldı . 😏
Bebikoluhayatim Ellerinde yoksa satış yapalım diye 600 mü veriyorlar hayatımda böyle saçma cevap görmedim kullanmanız gereken 400 dür yükseltmeyi ancak doktorunuz yapabilir ayı geldiği zaman
rabiaozdmr Bebikoluhayatim hemşireyi aradım bir damla kullanabilirsiniz ama doktorunuza sorun dedi . Şimdi kalkıp sağlık ocağına gideceğim bu sıcakta 😞
bsrakurt içerikleri farklı ama herşey ayına uygun olmalı diye düşünüyorum siz kullanmayin yinede Dr kullan desede içim rahat etmezdi yani
rabiaozdmr bsrakurt başka hemşireye sordum kullanmayın dedi . Doktor dozunu yükseltirse kullanılırmış
aybarsmom34 rabiaozdmr Bana hem elindeki satmak için, yüksek dozda bir d3 verecek, hem doktor gibi 1 damla verin bu da oluyor diyecek, hemdeeeeee bütün bunların üstüne bana bağıracak. Yemin ediyorum orayı karıştırırım, hepsinin ağzına s*çarım. Hadsizler.
Busegr rabiaozdmr aşırı saçma hem istediğiniz ürünü vermemiş birde muadil önerir gibi 600 vermiş 400 de bir damla kullanılıyoruz biz 600 ü de bir damla kullanmak garip geldi bana
123aa İçerik ayni biri 400 iu biri 600 iu 400 den 1 püf yapıyorum 3 damlaya eşit galiba yani siz 1 damla verseniz olur