nurseemom Sevgili anneler; bebeğiniz kaç aylık ve günde kaç defa, kaç cc mama veriyorsunuz? Hem emzirip hem mama desteği vermek günde kaç defa ve kaç cc olmalı? Ben hem emzirip hem mama ile destekliyorum
KuzeyinAnnesi03 nurseemom günde 1 defa bazen 2 veriyorum çok sevmiyor içerse 90 içiyor ama öncesi sonra illa emmek istiyor tek biberon içmek istemiyor almıştık elimde kalmasın diye bitirmeye çalışıyoruz 😪 1 defa emzirip 2 saat sonra da mama vereceksen en az 90 olmalı normalde 120 de içen varmış bebekten bebeğe değişir
nurseemom KuzeyinAnnesi03 ya benım bebeğim sadece emiyordu biberon alıştıramamıştım bu ay alıştı şükür. şimdide günde 7-8 kere emiyor 3 kere mama veriyorum bide ek gıda da alıyor ama öncesinde emiyor üzerine bide 120 cc mama içiyor🫣 sütüm mü yok ondan mı çok içmek istiyor diye sağıp baktım 180 cc de sütüm çıkıyor anlamadım çok mu içiyor acaba?
nurseemom KuzeyinAnnesi03 emzirip 2 saat sonra mama şeklinde değilde hem emip üzerine mama içiyor bizimki🫢
KuzeyinAnnesi03 nurseemom maşallah baya içiyor tek öğünde 160 üstü içiyor o zaman nerdeyse kilo alımı nasıl
nurseemom KuzeyinAnnesi03 alerjik bebek oldugu için çok fazla kılo alımı yok aylık alması gerekeni alıyor sadece. Max 600 gram