Fikk defnevedoruk çekiştirme flan yaptı mı benim kızım da 10 aylık istiyorum yaşına girmeden deldirmek ama çeker diye korkuyorum
Fikk ndemir selammm 😄 çekem flan yaptı mı çeker kendisine zarar verir diye korkuyorum 2 kulağı aynı anda mı deliyorlar yoksa tek tek mi sonrası nasıl geçti
Ozge191204 Fikk pek önerilmiyor 3 yaş öncesi çocuklarda ben beklemeyi düşünüyorum aklı ersin acısını söyleyebilsin elini götürmesin vs
Tugce5806 Fikk küçükken deldirirsen çekiştirme yapmaz unutur biraz daha aklı yeterse zor olur tam zamanı deldir bende yeni deldirdim sayılır
Masal-karen Fikk ikisi aynı anda delindi..sadece o an ağladı ve hemen sustu acimıyor.kulaginida hiç ellemedi
Lavinkus Fikk 10 aylıkken gümüşçüde deldirdim hiç çekme falan yapmadı . İlk gin ağladı biraz kulakları acıyor diye ama calpol verdim bir kere sonra geçti zaten .. şuna kulağında küpe varmış yokmuş umrunda bile değil 😂😂
aysegul_my Fikk kızım 7 aylıkken deldirdim şuan 8 aylik olmak uzere 1 ay oluyo nerdeyse eczanede deldirdim birde krem aldim o kremi sürdüm ilk bir hafta hiç şişme iltihaplanma olmadı
Besraesin Fikk 7 aylıkken yaptırdım 5 sn ağladı anlamadı şimdi 22 aylık küpesi açılsın anne cici diyerek yanıma geliyor takmam ıcın
mamadearya Besraesin ben daha deldirmedim ama top küpe kullanılır mı sizce daha yassı olanları mı takmak lazım? Arkası vidalı olur mu? Çekip çıkarır yutar diye korkuyorum
Besraesin mamadearya ilk zaten kilitli küpelerden takıyorlar biliyorsun ben 3 hafta sonra cıkarıp altın bebek küpesi takmıstım setlerdeki gibi olanlardan çekmiyorlar ama yine dikkatli olmakta fayda var
Busra986532 Fikk 22 aylık babaannedinden küpe istedik 1yıl olacak daha almadı bu yaz alırsa deldirecez herkeste onun yanında soruyor ne zamn alıcanda deldirecek gelin diye 😅