aslaniim Kızlar oğlum 4,5 aylık bugün sünnet olacak çok korkuyorum ve üzlüyorum tecrübelerinizi yazar mısınız nasıl geçti naptınız iyileşmesi için ne kullandınız 😭
alparslan1_ aslaniim 6 aylıkken devlette yaptırdım. İlk çıktığında panik yapma narkozun etkisi ve aç kaldığı için ağlıyor falan ben etrafı gezdirdim hep sonra uyumasına izin verdiklerinde hemen uyuttum. Biraz zor oyalanıyor ama öyle böyle idare edersin. Bezini nadiren değiştirdim çişli kalması onu daha çabuk iyileştiriyor. Onun dışında 2 gün sonra iyileşmişti zaten eski haline dönmüştü.
nurouz aslaniim 2 aylıkken yaptırdım lokal olarak iğne yapılırken ağladı sadece onun dışında da uyku arasında mızırdandı başka da hiç bir şey olmadı beş gün içinde de iyileşti on gün içinde dikişi düştü ilk üç gün ağrısı olmasın diye sekiz saatte bir yarım fitil vermemiz istendi dördüncü gün şurup dendi ama şuruba ihtiyaç duymadık biz
biraslananasi aslaniim bugün biraz zorlanırsınız ilk cisini yapınca çok ağlayacak ara ara sizladigi için ağlar yarindan itibaren toparlanmaya başlar 1 hafta sonra sünnet olduğunu bile unutursunuz. Calpol kullandık ağrıları için
Momse aslaniim hiç üzülme boşuna üzmüşüm kendimi hiçbir şeyden haberi olmadığı için 10 günde çok güzel geçirdik iyi ki 3,5 aylıkken yaptırmışım çünkü şuan dönmeue başladı
nurouz aslaniim veriliyor antibiyotik krem genelde göz için verdikleri küçük antibiyotik var ya onu verdiler bitene kadar sürüyorsun
nurouz aslaniim göz için kullanılan antibiyotik krem verildi dikiş üzerine bitene kadar sürdük ilk üç gün ağrısı için de fitil kullandık sekiz saate Bi yarım fitil
yadszzz 3 aylıkken yaptırdım uyuşturdular sadece iğne yapılırken ağladı sonrası mız mızlığından ağlamalar oldu ve 2 günde iyileşti
Busenurb 3 aylıkken yaptırdım lokal anestezi ile devlette dr hiç bir şey vermedi krem vs arada havalandırın dedi bir de kâğıt bardakla pipisi beze yapışmasın diye süreci kolay atlattık şükür inşallah sizinki de kolay geçer
aslaniim Busenurb evet bende bardak olayını duydum beze falan çarpmasın diye oşekilde yapacağım , inşallah teşekkür ederim
aslaniim Momse evet benim bebeğimde dönüyor ve yüzüstü uyuyor son zamanalarda bu konuda biraz zorlanacağız sanırım keşke bende daha erken yapsaydım hayırlısyla kazasız belasız atlatırız bizde umarım
Momse aslaniim bize klips çıktıktan sonra 5 gün karton bardak koydurdu doktorumuz 3 tane iç içe altını kesip sert olduğu için bezin içinde hiç sıkıntı olmadı
pembemanto aslaniim 3,5 aylıkken yaptırdık çok çok üzülmüştüm 😔 çok ağlamıştı sadece o gün ve ertesi gün öğlene kadar acısı oldu sonrası normale döndü çabuk iyileşti sarı kantaron yağı döktüm iyi oldu