-Dilara Oğlum 3 yaşında bundan bir kaç gün önce hastaydı ateş ve kusma iyileşti sonra ağzında yaralar çıktı (alf) doktora gittik vitamin jel vs verdi ama çocuğuma iyi gelmedi başına böyle bir durum gelen var mı ne kullanmam gerekiyor ne iyi gelir
ipeksmom02 -Dilara gazlı beze karbonatlı su dökün yara olan yerleri hafifçe temizleyin mikropları temizler çabuk iyileşir doktorum önermişti
lceLady -Dilara Eğer agzında tuzlu su tutmayı becerirse 1 kerede 3-5 kez tekrarlayin acısını ağrısını alıyor hemen 2 güne iner hemen Eğer isterseniz eczaneden merhem var cok küçük bir tüp 15-20₺ gibi bişey
slymnsmy -Dilara yakın zamanda kızımda da olmuştu ve 7 8 taneydi meğerse ucuklu bir öpmüş dedi doktor uçuk virüsü ilk kez alan çocuk öyle oluyormuş bir sürü ilaç vermişti ağız yarası için zamanla topladı 3 gün icinde
Raziye_murat007 Kizimda olmustu bebekliginde karbonatli su ile silmistik gecmisti. 8 aylik oglumda da oldu bugun yine ayni islemi yaptim gecti gunde 5 6 silince gecer
-Dilara ipeksmom02 banada dedi tuzlu su ile yıka çocuk su içerken çığlık atıyor nasıl olacak bilmiyorum
-Dilara lceLady su içerken bile çığlık atıyor doktor bizede dedi tuzlu su ile çalkalayın diye ama asla yapmaz Nedir acaba iyi olsunda fiyatı hiç önemli değil
-Dilara slymnsmy bizimki öpmek ile değil canım hastalandı sonra böyle oldu doktor ilaç yazdı ama ne fayda 3 gün oldu geçmiyor
slymnsmy -Dilara hemen geçmiyor zaten buraya sadece acısını hafifletmek için ilclar yazmıştı porege diye spreypropolis kara mürver falan var içinde zinco yazmıştı karadut özü ver demişti bir ilaç daha yazmıştı ağız için ama unuttum