berfin1221 Merhaba anneler gelecek hafta düğümünü varda oğlun şuan 2 aylik gidersem bi sorun olur mu merak ediyorum benden daha deneyimli anneler vardır yardımcı olur musunuz.
Kadifemsii berfin1221 o kadar küçük götürmezdim benim kızımda 2 aylıkken bi düğünümüz olmuştu annem kızıma bakmıştı bizde takımızı takıp döndük
Mree berfin1221 13 Nisan doğumlu oğlum 1 haziran da kınaya gitmiştik zaten genelde de uyudu. Bir şey uzak tutmadım Allah’ın izniyle dikkat ettikçe de bir şey olmaz🙏🏻
Deletedmom_115 berfin1221 ben götürdüm nazar değdi bence çünkü 1 hafta sonra yatırdık birden bire hastalandı huysuzlandı, annemler hep diyor işte bilmem hangi kadınlar çok bakıyordu ne çabuk toparlandı bebeği de şişko felan filan demişler. 2 aylıktı kızım
berfin1221 Mree evet bizim ev kalabalık heryerden bi ses geliyor düğüne gotursem birsey olmaz dedim bakuyim bi kınaya gidicez ana kucaginin içine koyucam takip edicem müzik çaldığında rahatsız olduysa hemen eve gelicem
cattimom berfin1221 çok yakın bir kuzenimin düğünü vardı bayram sonu her şeyime koşturarak gelmişti gitmem şarttı ama gitmedim o yüksek sese bebeğimi sokmak istemedim kalabalık havasız ortam kimde ne hastalık var bilmiyoruz düğüne giden sağlam dönmüyor evine gelen giden orasına burasına dokunacak ben cinnet geçiricem ne gereği var gönderdim takısını annemle gitmedim tavsiyem siz de gitmeyin hijyenik değil ve bizim bile kuşaklarımız zarar görüyor o seste
Mree berfin1221 daha müzikten uzak bi yerde oturun ya da ses önleyici kulaklıklar var onlardan takabilirsiniz
Berfin4720 berfin1221 benm bebeğim 2 yaşına gelmek üzere ben götürmedim hiç ki sizin daha çok minik bakacak biri varsa bence götürmeyin oradaki ses ve kalabalık çocuğa gereksiz
annesininbebisi Benimki 3 ay 10 günlük birkaç gün önce eşimin bir akrabasının nişanı vardı kendim gitmedim bebekten dolayı eşimi yolladım. Ondan daha önce de kuzenimin nişanı vardı gitmedim. Zaten sesten kalabaliktan rahatsız oluyor bebeğim.
sezer2022 berfin1221 4 aylıkken nişana gitmiştik, bebek arabasında uyumuştu, hoparlörden uzak sote bi yerde oturursan niye sıkıntı olsun 🥰
cokbilmismom berfin1221 oğlum iki buçuk aylık haftaya düğün var götürmeyeceğim. O kadar kalabalığa sokmam meraklı tüm akrabalar başına üşüşecek. Ayrıca aşırı yüksek ses bizim bile düğünden çıkınca kulaklarımız bir süre kendine gelemiyor öyle igrenc ses sistemleri kullandıkları için. Bence götürmeyin
paralelevrendemutlu berfin1221 benim götürebileceğim bir düğün olmadı ama arkadaşımın bebeği yeni iki aylık oldu düğün düğün geziyorlar bir sorun yaşamadı
berfin1221 paralelevrendemutlu çok teşekkür ederim bende biraz tereddutte kaldım allahin izniyle birsey olmaz ins