mematiii Hanımlar merhaba kızım artık oyuncaklarla pek haşır neşir değil daha çok renkli ve ses çıkaranlarka ilgileniyor onun yerine nasıl oyunlar oynayabilirim.Aktivite yapabiliriz yapanlar örnek verebilir mi lütfen 🤗💖
Anatotales mematiii su oyunları oynayabilirsiniz, alerji yapmayacak traş köpüğü ile oyun, parmak boyası, daha duyusal ağırlıklı yani. Oyuncak toplama mesela kavrayabildiklerini sepete basket atsın bi sepete hayvanlar bi sepete meyveler mesela gruplandırın
Buglem_ mematiii sevdiği havyan resmini bir kutuya yapıştırıp ağız kısmını keserek onun yediği besinlerinde görsellerini hazırlayarak onu besleye bilirsiniz çok egleniyorlar
Ftmnr16 mematiii 13 aylık benim kızım sürekli elinden tutup evin içinde tur atmak istiyor oyuncaklarla oynuyor ama çok kısıtlı ben 2 3 parçalı puzzle yapıyorum yanında bir de söküp takmalı hayvan figürleri var onları sökmeyi çok seviyor tam takamasa da geri yerine takmaya çalışıyor
mematiii Anatotales hım anladım canım hasya şuanda su oyunu pek oynatamıyorum ama diğer şeyleri alabilmem için önerebileceğiniz bir site var mı veya ne yazınca çıkıyor.
mematiii Busegr aa benimlide bugün topladım oan attı yere ama daha çok dağıtmak istiyor önüne geçmem için bir yol şart😂
Anatotales mematiii pinterestten duyusal aktiviteler montessori etkinlikleri 1 yaş olarak bakıp bebeğinizin gelişimine uygun şekilde uygulayabilir yada düzenleyebilirsiniz
Busegr mematiii bulursanız banada haber verin zira her gün deli gibi aynı dolabı toplamaktan yıldım 😂
aslaninannesiiii Cnm biri yukselen zekanin cirt cirtli kitaplarindam tavsiye etmis trendyoldan bi bak istersen bizde 1 yasndayiz bemde aliyorum simdi oyuncaklardan sikildi artik