efnanduru_ Kızlar bebişim 2 buçuk aylık. Sürekli sırt üstü yatıyor. Yana çevirsemde sabah düz uyanıyor :) Kucağıma aldığım zaman başının arka tarafının daha düz olduğunu farkettim. Nasıl düzeltebiliriz? Öneriniz varmı?
beybi06 efnanduru_ trendyoldan düz kafa yastıkları oluyor alıp kullanabilirsiniz faydası oluyor bizim öyle düzelmişti
EypMom efnanduru_ benim bebişin kafası dümdüzdü dönmeye başladıkça oturdukça düzeldi dert etme düzliyor canım yana yatırmaya çalış yine düz yatarsa da bırak yatsın
Happybaby06 efnanduru_ doktor bana 2 yaşına gelince kendi kendine düzelecek dedi mantıklı geldi bana kafa büyüyecek dolacak boşluklar sac ta çıkacak tabii
defnesmom3 efnanduru_ ben kafa yastığı kullandım doğduğundan itibaren hiç sorun yaşamadım o yönden tredyoldan almıştım
yokcanimbenalmiyim Ben de çok korkmuştum düzelmeyecek diye. Düz kafa yastığı bile kullanmadan her yatışında bir sağa bir sola yatırdım ve zamanla düzeldi 🌸
yokcanimbenalmiyim yaani4 mesajınızı şimdi gördüm. 2.5 ay kuvozde kaldığı için kafası uzamisti daha çok ve bir tarafı yamuk gibiydi. Her yatisinda bir sağ bir sola yatiriyordum