asrinhatasi kartalin_annesi23 tabiki ilk önceliğimiz bu sorun olmalı çünkü işin içinde kendi insanımız var. Önce kendimize faydamız olsun ki başkasına faydamız olsun diye düşünüyorum. Ben de elimden geldiğince boykot ediyorum hem Türk üretici kazansın hem de vicdani sorumluluk diye düşünüyorum. Ama dediğinizde haklılık payı var. Sosyal medyada Filistin için ağlayıp bu olaya yer vermeyen çok kişi var. Bi ara suriyelilere hak veren akrabam bile vardı.
Simsimy bmmomss Türkiye’nin laik olmadığını, şeriatın geleceğini savunan, yalan yanlış tarih öğrenip Atatürk’e laf eden, Arap seviciliği yapan iki kişiyle birkaç kişi tartıştık.
Lazerlimunafik Busniscio Konu boykot değil, boykot yapanların hassasiyeti kendi ülkeleri içinde olacak mı, konu bu.
bmmomss Simsimy Ay iyi ki görmemişim, o insanlara laf anlatmak… Duvarı konuşa konuşa eğmek daha kolaydır diye düşünüyorum. Cahille sohbeti kestim çoktandır. 🙌
Themom_ Simsimy Şeriat nedir önce bi onu öğrensin elindeki telefonu dahi kullanamayacak, kocası olmadan camdan bakamayacak, yere bakmadan kocasının çeyrek adım önünden yürürse taşlanıp kırbaçlanacak kısacası bir HİÇ olacak haberi yok ama burada kalkıp şeriat diye k.. yırtıyorlar madem bu kadar istekliler şeriat ile yönetilen ülkelere gidebilirler tutan yok?
ikibaloglanannesi biimiyomyardimet Naime hanıma bildirelim gerekeni yapacaktır🙏🏻 @NaimeYilmaz @[silindi]
[silindi] Busniscio Geldi yine anlamadan dinlemeden ortalık karıştıracak bir tip….. Offf diğer posta neler kaçırmışım anammmm
biimiyomyardimet marilynpelo Atamın verdiği söz hakkıyla gelip burada ona laf ettiler düşünebiliyor musunuz nasıl bir akıl yoksunluğu. Gerçekten yuvamızdaki düşmanlar ve bir gün göndereceklermiş bizleri 🙂 buna inanmışlar, bu ülke elbet bir gün şeriata dönecekmiş. Daha neler neler post kilitlendi ama onlarda temizlenmiş çok şükür 🙏
Aylizinannesi54 [silindi] benim özel modum var @hunilimomy 😍😅 gözü üzerimde hep sağolsun 2 ihtar bahşetti 🥹ona yakalanmadan yorum yapmak için divan edebiyatı şairlerine döndüm🫡
Lazerlimunafik hira0023 Sevmiyorum , istemiyorum laik ülkemde laik bir kadın olarak ölmek istiyorum. Kurallar dahilinde yaşamak istemiyorum.
feriyanimmuhalebiyisevmedinzmi hira0023 siz şeriat ne demek bilginiz var mı anlamını biliyor musunuz acaba merak ettim de açıklar mısınız
Lazerlimunafik [silindi] Kayboldu çok tepki alınca, boş konuştu cidden. Kadın eşini, babasını, abisini gönderiyor Suriye’ye buradakilerin can güvenliği için o da ordan kadına laf yetiştiriyor, eeee defol git kim tutuyor seni. Ülke bölücüleri
Aylizinannesi54 biimiyomyardimet smy türk değilde öbürünü bilmiyorum ama onlara denecek tek şey canını vermeyeceğin bayrağın altında gölgelenmeyeceksin defolup gitsinler
Melikemg kartalin_annesi23 bu ne iğrenç bir post ya ayıp ayıp bu ne biçim bir kıyaslama Türklerde din kardesimiz gazzelilerde onların yaşadıklarını kimseye yaşatmasın Rabbim.bebekler ölüyor farkında mısınız yaşlılar köpeklere parcalatiliyor yazarken bile elim titredi.biraz vicdan ya gerçekten.
bmmomss Melikemg Suriyeliler ülkemde gence küçücük çocuğa tecavüz ediyor kaç kişi öldü yaralandı bu Suriyeliler yüzünden önüne geçilebiliyor mu ? Önce kendi ülke içi sorunlarımızı çözelim, daha sonra Gazze’yi kurtarırız.