Bmelis24 "Onu bunu dinleyip didiklemeye kalksaniz" da bebeler aç kalmaz, merak etmeyin. Cici bebe vermiyoruz diye bebegimizi ac birakmiyoruz tabi ki. İcindeki seker orani, benim bebegime vermeye icimin elvermeyecegi oranda. O yuzden ben vermiyorum. Onun yerine kendi yaptigim sekersiz biskuviden veriyorum bazen. Ama zaten biskuviyi cok da sik vermiyorum, gerek kalmiyor. Zaten biskuvi, ekmek gibi unlu seyleri 7. ayi bittikten sonra onerdi doktor, ondan once vermemistim. Asagidaki linkten cesitli markalarin biskuvilerinin iceriklerine bakabilir, size uygun olani verebilirsiniz. Hicbiri icinize sinmezse de kendiniz yapabilirsiniz. Bir suru tarif var internette, gercekten de yapimi cok kolay, zorlanmazsiniz.
https://gidadedektifi.com/category/urun-incelemeleri/bebek-ve-cocuk-gidalari/bebek-biskuvisi/
Biz de biskuviyle buyumusuz diyenlere aldirmayin bence. Biskuvi yiyince olursunuz demiyor kimse zaten. Daha bedenleri sekere, tuza falan hazir degil sadece. Verirseniz, bedenini zorlamis olursunuz. Tabi ki iki tane biskuviden seker hastasi olmaz cocuk. Mesele, 4 aylik bebege gunde 2-3 kup seker vermek isteyip istemediginiz. Sizin karariniz.