Hilalyaman 1 yaşında oğlum var 37 haftalık hamileyim kızlar doğumdan sonra en etkili ne ile korunabiliriz acil fikir lazım bana hap kilo yapıyor diyorlar ne yapsam
aysebb Hilalyaman Hap kilo yapıyor diye birşey yok o bünyeye göre çok farklılık gösteriyor. Bende emziriyorum 5 aydır kullanıyorum hiç bir yan etkisini görmedim hapın
sevimlicadi Hilalyaman spiral taktircam ben nasip olupta bı gidip taktiramadim 5 aydır duayla korunuyorum 11 aylık kızım var bu sefer nasip olursa taktircam onunda yan etkisi var ama olsun korusun yeter
Hilalyaman sevimlicadi hap yan etki yapıyor diyorlar en Etkili hap markası nedir birde kızlar hap koruyormu yani öyle bir kaza olsa bile hapı kullandığın sürece visey olmuyor degilmi
aycavera Hilalyaman hap kullanıyorsan mutlaka saati saatine almalısın. Gün kaçırmamak çok önemli. Korunmadan mo gebe kaldınız bi daha
sevimlicadi Hilalyaman bana sağlık ocağındaki hemsiremiz vermisti saatini bile kacirsan koruma olasılığı düşüyor dedi bende acayip baş ağrısı ve halsizlik yaptı 1 ay kullandım sonrada spirale geçtim hiç değilse unutma gibi olasılığı yok
karakurtt aycavera kusura bakmayın bilmedigim için soruyorum ilşkiye girdiğimiz günlerde mi hap alınmalı yoksa hergün mü ? Sonucta hergün ilşkiye girilmiyor .
tazeanne___ Hilalyaman yasminkullanıyorum ben doğumdan öncede kullandım oğlum 1 yaşında 40 ım çıkar çıkmaz başladım hiç riske atmadım spiral e güvenemedim kayar diye yaseminin bi yan etkisi de olmadı bana kilo da aldırmadı
aycavera karakurtt hayır her gün almanız gerekiyor. İlaç bittiği gibi adet oluyorsunuz eczacı detaylı anlatır
Ayse81 Hilalyaman ben spiral taktırdım ama zaten hiçbir korunma yöntemi tam etkili değil takdir allaha kalmış
Birdunyabircennetannesi Hilalyaman hap kilo yapıyor diyorlar 2 senedir kullanıyorum 43 kiloyum Keşke biraz yapsa