Aselnova senbanabaksana biz kayserideyiz şuan bile ortalık çok karışık İnterneti keserek önüne geçmeyi amaçlayan zihniyet ne düşünüyor acaba zekiler
Tubanurrr Aselnova geri zekalilar iste maximum akp icraatı sınırları kevgire çevirip önüne geleni ülkeye doldurduktan sonra en fazla yapabildikleri interneti kapatmak
Aselnova elifsen398_ halk yürüyüş başlattı meydana konvoyla oluşturuyorlar sahabiyee Fevzi cakmak Eskişehir bağları oralara gdiyolr
elifsen398_ Aselnova yaa haklı insanlar tabi dolduk hepimiz şimdiye kadar burda patlak verdi ülkemiz için hayırlısı olsun
apopot Aselnova keşke tüm ülke bu gece ayaklansa herkes sokaklara koşsa belki o zaman durumun ciddiyetini anlarlar bi gecede bu belalardan kurtulmak nasip olsa offf
senbanabaksana Tubanurrr 13 yıldır bu kansızlar içimizde yaa demekki onlar içinde artık ayaklanma vakti gelmiş herşey planlı programlı tavşan gibi üremeleri bile
Aselnova senbanabaksana maalesef dahada fazlasi var yani birde korkup geride çekilmiyorlar milletin üstüne geliyorlar toplanıp bizim halkımızın üstüne geliyolrmis oyuzden daha çok karisiyor
Aselnova senbanabaksana ben alparslanda otruorm Fevzi cakmaga sahabiyeye yakinim Fevzi çıkmaktadır sahabiyedeki butun dükkanları kapaliydi bir tane sokakta bebeleri yoktu ama akşam olunca adamları azip milletin üstüne geliyorlar
elifsen398_ senbanabaksana yeni gördüm sorunuzu sakin şimdilik diye biliyorum ama dükkanlar falan hep taşlandı
senbanabaksana Aselnova kansız vatansızlar işte tükürüp kaçan 3 yaşındaki bebe den fazla yürekleri yok