Sksjsjjsks Kızlar 39 kgyum 25 yaşındayım boyum 160 aşırı zayıf duruyorum çok kilo almak istiyorum ama alamıyorum ne yaptınız da aldınız mesela öneriniz var mı gerçekten işe yarayan🥲🥲
babymomyy Sksjsjjsks benim rutini uygulayarak. Gece aralıklı uyanıp şekerli şeyler tüketmek,paket kahveleri bitene kadar içmek şekere ful yüklenmek yiyip yiyip uzanmak🥲🤣 benimde zayıflama ihtiyacım dışında sorun yok
busenihicalakadaretmez Sksjsjjsks sağlıklı ve orantılı kilo almak için diyetisyenle ilerle bence, diğer türlü kendini orantısız ve sağlıksız şişirebilirsin.
aleren_13 Sksjsjjsks valla zestat diye bı ilaç var. Psikyatri veriyor. Yeme problemi olanlara da verilen bı antidepresan. Yan etkisi kilo 😄
Sksjsjjsks busenihicalakadaretmez ay bir şişsem şiştiğimi görsem 😂 yok anam yok alamıyorum ben ya hamilelik de bile en fazla 47 oldum doğduğum gün 40 düştüm
busenihicalakadaretmez Sksjsjjsks işte sağlıksız şişersen hem sağlık sorunlarına kapı açarsın hemde fiziğin bozulur onun için dedim🙂
Sksjsjjsks busenihicalakadaretmez oda doğru ilçede olduğum için diyetisyen yok burda galiba bilmiyorum da aslında tam buraları onlıne düşünebilirim başka Çarem kalmayacak gibi 🥲
annesininbebisi Sağlıklı yağlar Kuruyemiş zeytinyağı tereyagi bol bol tüketin protein alımını artırıp spor yapın sağlıklı bir şekilde kilo alacaksınız 🙏
Sksjsjjsks annesininbebisi tereyağı sevmem 😕😂 ama kuruyemıs çok yerim kilo almak benim için bır hayal olacak gibi 🙄😂
mutluanne34 Sksjsjjsks bende kilo vermek istiyorum bir gününüzü anlatır. Mısınız sabah ne yersiniz ne içersiniz öğlen akşam mesela ????