Seyhancann Kızlar dünden beri mama arayışı içindeyim ve hangi mamayı araştırsam şikayet var sitesinde mutlaka içinden yabancı cisim yada böcek çıktı diye yazmışlar fotoğraflamışlar. Nedir bu mevzu? Ne kullanıcaz nasıl olur anlayamıyorum bebek sağlığıyla oynamak bu kadar kolay mı?
Ikrazumra19 Seyhancann ben 17 aydir aptamil kullaniyorum hep internetten filan.alirim hic yasamadim oyle bir problem
[silindi] Seyhancann O tip yorumların %80i birbirine rakip firmalardan kaynaklı ben öyle düşünüyorum. Şuan sma kullanıyorum memnunum arada golden goat aptamil denedim hiçte öyle bişeye denk gelmedim. Çocuk oyuncağı değil yani öyle rastgele piyasaya süremezler gerekli titizliği göstermeden.
Kucukkalbim Seyhancann Çok doğru diyorsun canım neye güvencez bilmiyorum artık 🤷♀️ firmaların daha dikkatli özenli olmalı sonuçta yavrularımız içiyor 8 buçuk aydır bebelac gold kullanıyorum çok memnunum hiç öyle sorunla karşılaşmadım ben👌🏻
Defnedilan34 Seyhancann 2 ay aptamil kullandım gelişim açısından herşeyiyle çok memnun kaldım sadece kızıma kabızlık yaptığı için degistirdim bebelac gold aldım ondanda memnunum 2 mamadan da bi sorun yaşamadım
Emineduha Aptamil prosyneo 2 bunu kullanıyorum 7 aylık oğluma severek içiyor başta hipp kullanıyordum ama beğenmedi
Ozlem_12 Emineduha merhabalar mamadan memnun musunuz bende 2 aylık bebegım var 1 numarasını kullanacağım gaza iyi geliyor us diye duydum
Ikrazumra19 [silindi] bencede bende 17 aydir kullaniyorum hic problem yasamadim bocek filan cikmasi demek yani bebek sagligini kimse bu kadar tehlikeye atamaz diye dusunuyorum
Emineduha Ozlem_12 aptamilden memnunum hergün tuvaletini yapıyo gazını çok rahat çıkarıyo kabızda gazda yapmadı
ceylinnn [bilinmeyen] bence mamaların içinde ne çıkmış olayına bakmamak gerekiyor. Neticede maamda bir besin. Eğer satan yerler iyi depolama yapamazsa sıkıntılar olur. Ben içeriğine bakarak aldım. Anne sütüne en yakın mama aptamil. Çok araştırdım. Gönül rahatlığı ile veriyorum.
aylindeniz en sağlıklı mama aptamil , bence on şikayetlerin çoğu saklamadan kaynaklı , doğru saklanmazsa her aldığımız gıda bozulur böceklenir
momsss Seyhancann Canım bende aylardır similac kullanıyorum hiç öyle bi sorunla karşılaşmadım. Rakip firmalardan kaynaklanıyordur o yorumlar diye düşünüyorum. İçin rahat olsun bebeğine en iyi gelecek mamayı deneme yanılma yöntemiyle bulacağına eminim
nurtencev mama sonuçta kötü yerde saklanırsa kurt da olur böcek de. evde baklagilimiz de kurtlanabiliyor. ben aptamil de hiç sorun yaşamadım ama bu şikayetvarda yazılanlara filan da güvenmiyorum açıkçası
tcmedine [bilinmeyen] alın yerdeki saklama koşulları çok önemli canım bu bütün gıdalar için geçerli ama ne yazikki hepsinde karşılaşılıyor çok şükür ben aptamil kullanıyorum uzun zamandır hiç sorun yaşamadım.