miniksercedefne Merhabalar. Kızımda süt alerjisi olduğunu düşünüyorum yaklaşık bir aydır süt ürünleri tüketmiyorum ama bezinde yine kan görüyorum . Kan makat çatlağında da olabiliyor biliyorum ama bu alerji kaynaklı gibi doktor randevum var ama 1 hafta sonra. Süt ürünlerine ek yememem gereken gıda varmı yani sütten gecer mi diğer alerjen gıdalar bebeğe. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim 🌼
Dila_Annesi miniksercedefne benim 5 yaşında kızımın bacak aralarında kaşıntı ve yaralar var bebeklikten gelen birsey kaç kere alerji testi yaptırdım hiç birsey çıkmadı kendim takip ediyorum süt içtiği zaman kaşınıyor çilek yiyince çok baharatlı şeyler yiyince alerji testinde çıkmaya biliyor
14032 miniksercedefne evet geçiyor ben oğlumun cildi kızarıyordu alerjiye götürdük yumurtası sarı ve akına alerjisi çıktı ama söylediğiniz belirtiler yoktu doktor yumurtanın olduğu hiç birşeyi yeme dedi isterseniz bu kaç gün yumurtada dikkat edin
deniztalta miniksercedefne çaprak reaksiyon denilen bir durum olabilir süt yanında sütün sahbi hayvan ürünleri dede olabiliyor et yumurta vs vs.
Haffuse Diyetinde, sut urunleri, yumurta tavuk ve inek eti de var mi? Capraz etki diye bisey var, uzun zamandir kan devam ediyorsa, diyetine yeni seyler eklemesin.
mirooooo miniksercedefne kakao, çerezler, süt ve süt ürünleri, tüm paketli gıdalar, makarna yiyeceksen bile içinde yumurta oluyor nuh ankara makarnasında olmuyormuş ben ondan yiyorum kısacası kullanacağın baharatın içinde bile alerjen olabiliyor herşeyi kontrol edip öyle yemelisin. Süt olarak yulaf sütü tüketebilirsin bizi etkilemedi. Kısacası vegan beslenmen gerekiyor bide öyle dene bakalım düzelme olacakmı
mirooooo miniksercedefne domatesde yeme mesela bizde dokundu çok kısıtlı şeyler yenilebiliyor maalesef. Ekmekte bile sıkıntı. Veganistaston sitesi var oradan yiyeceklerini temin edebilirsin
miniksercedefne mirooooo çok teşekkür ederim dediklerinize dikkat edeceğim doktor a gidene kadar. Oğlum da da alerji vardı ama bu boyutta değildi