ZeydsMom Deletedmom_1111 elbet haziriz. Zaten bekliyorlar bakalim sizden ne karar gelir ne derler. Burada sabahdan beri durmadan konusuluyor butun heryerde
Kalimbanne Atlasligunler tecavüz edilen türk çocuğu… Ama tepki göstermeyelim diye Suriyeli diye geçiyor haber kanallarında…
tamamdedimyaa Atlasligunler misafirliğin kısası makbuldür. (Gerçi çok kısa kaldıkları sayılmaz ama ) def olup gitsinler ülkelerine. Ülkemde mülteci istemiyorum! Askerimize, polisimize kurban olsunlar.
Damla_eflin Atlasligunler Başımızdakiler yüzünden bu eziyeti çekiyoruz hiçbir ülke bizi kabul bile etmez. Hala bunlari sınır dışı yapmayıp en iyi imkanları sağlayıp duruyorlar.
Atlasligunler Ceerenn yaa Allah’ım esimizin yardımcısı olsun rabbim onu ve tüm askerlerimizi korusun. Haber alırsanız buraya da yazar mısınız
_esra_ Simsimy çıkar çıkmıştır daha da çıkacaktır bile. Ben sırnaktayım haberden ve arkadaşlardan takip ediyorum
Simsimy _esra_ Abim gittide, eşim daha bir şey yok dedi. Of, Allah’ım şu soysuzlar yüzünden şehit vermeyelim ya..
Mnli edefneee kayserideki çocuğun türk olduğu ve çocuğun öldüğü söyleniyor halkı yatıştırmak için suriyeli denmiş Kayseride yaşıyorum burda türk diyorlar
tultanhanim Mnli gerçekten mi yaa Bende haberlerde suriyeli diye okudum hep Aslında içimden de geçti Türk mü acaba yalan mı söylüyorlar diye inşallah Türk değildir demiştim
tultanhanim Hepsi birbirinden nankör😡 Gerçi ne bekledik ki, savaşta kendi ülkesini terk edip topraklarından kaçanlardan? İşin garibi tecavüz ettikleri de suriyeli bir çocuk Neresinden tutsak elimizde kalır Din kardeşleri de utanır mı sanmam
Simsimy tultanhanim İşin garibi tecavüz ettikleri de suriyeli bir çocuk Hayır çocuk Türk’müş. Tepkiler büyümesin diye Suriyeli olduğu söyleniyor medyada
Deletedmom_1111 tultanhanim tecavüz ettikleri de suriyeli bir çocuk Hayır Türk bir çocuk olay büyümesin diye öyle dediler hadi suriyeli de olsa ne fark edicek sanki. Cahiller işte