Atlasligunler “ Din kardeşlerinizi” goruyormusunuz ? Çok savunan, kalsınlar, biz Müslümanız kardeslerimize sırt çevirmemeyiz diyen kardeşlerim. Bu konuda bir fikrinizi alabilir miyim?
Deletedmom_1111 Atlasligunler az kaldı der susarım. Korkudan götlerine vura vura geldikleri ülkenin bayrağına kadar el uzattılar daha yeni başlanıyor
Deletedmom_9857 Atlasligunler onlarla birlikte defolup gitsinler bende bebeklerini bile sevmiyorum diyince yemediğim laf kalmamıştı
Atlasligunler Deletedmom_1111 uyanmamiz gerekiyor. Tecavüz edilen bizim cocugumuz olmadan uyanmaliyiz
Deletedmom_1111 Atlasligunler ne??? Bizim tavuğumuza bizim çocugumuza da tecavüz edildi. Ve siz edilmeden diyorsunuz şuan askerimize ve polislerimize sopayla saldırıyorlar bayrakları indiriyorlar. Bizim kardeşimiz Azerbaycandır Azerbaycan şuan en ufak bişeyi bekliyor Azerbaycandan herkes yazıyor şuan hazırız diye
Kalimbanne Atlasligunler tecavüz edilen türk çocuğu… Ama tepki göstermeyelim diye Suriyeli diye geçiyor haber kanallarında…
Atlasligunler Deletedmom_1111 şuan kendimden bahsetmiyorum hala kalsın diyenler için kendi cocuklari o durumda olmadan uyanmayacaklarini anlatmak istedim
ZeydsMom Deletedmom_1111 elbet haziriz. Zaten bekliyorlar bakalim sizden ne karar gelir ne derler. Burada sabahdan beri durmadan konusuluyor butun heryerde
Deletedmom_1111 laviniia Türk bayrağını indirmeye çalışıyor Türk plakalı araçlara saldırıyorlar kamyonları yakmışlar
Atlasligunler laviniia Kayseri’de 5 yaşındaki bir kız çocuğuna Suriyeli bir adam tecavüz etti. Türkler Suriye dükkanlarını yaktılar. Şuan Suriye’de isidten arınan bölgelerdeki Türk bayraklarını parçalayıp türk tırlarına saldırıyorlar
SweetMom__ Atlasligunler ya keşke 3 dünya savaşı başlasa inanın namusum için toprağım ailem geleceğim için öleceğimi bilmek bir şereftir. En azından içimizdeki vatan sevgisi herşeyin önüne geçip gözümü kör ediyor böyle kılıç sallayıp neyse askıya alınırım daha da açık konuşmayım.
Deletedmom_1111 Atlasligunler Kalırsa öldürürler Türk bayrağına dokunmak kolay mı? DİN kardeş açıklamasından sonra kamyonlarımızı ateşe verdiler Türk plakalı araçlara saldırmışlar ki sadece benim bildiklerim şuan sınırda savaş var kısaca
Damla_eflin Atlasligunler Bu din kardeşliği falan değil bunlar Allah’ın bize verdiği bir bela Bi kurtulamadik bu pis insanlardan. Esat bunlara az bile yapıyor pis vatan hayinleri!
edefneee Atlasligunler ilginç olan tecavüz edilende Suriyeli bir çocuk ama bu şerefsizlerin haysiyeti namusu yok. Yeter attık çok sıkıldım her birinden madem bu kadar savaş meraklıları neden ülkelerini savunamamış bu itler
Mnli edefneee kayserideki çocuğun türk olduğu ve çocuğun öldüğü söyleniyor halkı yatıştırmak için suriyeli denmiş Kayseride yaşıyorum burda türk diyorlar
Lazerlimunafik Deletedmom_1111 evet gülüm güzel bayrağımızı vahşi varlık gibi parçalamışlar. Ülkenin başındaki güzellik uykusunda. Ülke elden gitmiş..
SweetMom__ Acaba bu yangınların sebebi bu itler mi ? Bunlar mi anız yakıyor acaba diye düşündüm olabilir ülkesini satmış namusunu karısını satar pislikler.