momsbaby22 20 gün oldu doğum yapalı milletin benim şöyle fışkırıyordu böyle taşıyordu hikayeleri aşırı canımı sıkıyor zaten bir de sütüm hala damla damla geliyor ne yapmalıyım kızlar böyle bir anda artması için
senaeyda momsbaby22 düzenli olarak sağıma başla. Solgar ın yeast whit vitamin b12 olanını önerim takviye olarak. Beslenmene mutlaka rezene yumurta ekle her gün. Günde en az 3 litre mutlaka ama mutlaka su iç. Sağma işlemini ise şu şekilde yap : 20 dakika sağ meme 20 dakika sol meme 10 dakika sağ meme 10 dakika sol meme 10 dakika sağ ve 10 dakika sol bitiş. Eğer çift başlı ponpan varsa ikisini aynı anda yap 20 dakika sağ 10 dakika mola 10 dakika sağ 10 dakika mola ve 10 dakika son sağım yap. Göreceksin 1 hafta içinde ne kadar artacak. Bir de bol bol bol bol emzir
cevenli Öncelikle sana söylenen hiç bir şeyi takmayacaksın güzel anne sen dünyaya bir bebek getirdin ve annesi sensin o büyüyecek onu sen büyüteceksin 19 gün önce doğum yaptım bende hâlâ düz oturamıyorum zor ama güzelleşecek süt içinde bol bol emzir ben hiçbişey yapmıyorum ama bebeğimi sık sık emziriyorum sütüm yetiyor sanırım 💕🤲🏻
atahannnn71 Su ve uyku. İkisi olduktan sonra süt artıyor. Uykusuz kalınca süt azalıyor. 3litre su ayrıca
Ardenaden senaeyda arkdsin dedgini yap sagim bestlak be solgar icin korkma gelir bn 2 gun sagdim ondad bile artti dusun carsamdn snra ful bi hafta sagim yapicam sabir isi
tazebiranne_ Uyku , su , yeterli beslenme ve en çok emzirmek çünkü göğüs uyarıldıkça süt üretiyor . Benim sütümü bunlar arttırdı bir de petibör büsküvi 😍