Deletedmom_115 Suriyeliler orda yaşayan vatandaşlarımıza saldırıyor ve öldürmeye çalışıyorlar, az önce bi video izledim askerin elinde kalaşnikof vardı vatandaşlara sıkıyordu çok korkuyorum ya inşallah savaş çıkmaz 🥲🥹
elisa2705 Deletedmom_115 Besle kartayı… derler bu işe def etmek icin bunları ne bekliyolar ya kac tane insanımız sehit oldu onlar yüzüne cok üzücü cokkkkk🙂↔️🙂↔️
BENOYLEUYGUNGORDUMM Deletedmom_115 niye öyle söylüyorsun ya ben dua ediyorum inş. Çıkar diye çıksın ki şunları geldikleri yere göndermek zorunda kalsınlar. Canım ülkem yol geçen hanı
susunbebekuyuyo Deletedmom_115 aaa noldu din kardeşlerimiz diyenler şuan neler düşünüyorlar acaba istemiyorum ülkemde mülteci defolsun gitsinler kendi ülkelerine bize baş kaldırdıkları gibi kendi ülkelerini savunsalardı
ttrck Deletedmom_115 acıma yetime döner koyar götüne lafına örnek işte.. bu oç lara acıyınca olanları görüyoruz
BENOYLEUYGUNGORDUMM Deletedmom_115 zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır. Bebeklerimiz var böyle giderse ülkemde Türk’ten çok yabancı uyruklu insan göreceğiz
Cennetkokulum___ Deletedmom_115 Fazla merhamet vatana ihanettir. Madem birlik olabiliyolar şerefsizler korusalardı ülkelerini.
kurabiyevarsimitvar Deletedmom_115 Ben her gece kafada senaryo kuruyorum zaten iyi düşünelim iyi olsun zoelwöslwlqlsld
alpsmother_ Deletedmom_115 Allah belalarını versin ya keşke çıksa da hepsini biz silsek dünya üzerinden ne pislik bir ırkmış o da geldi bizi buldu
caglkandmr Deletedmom_115 defolup gitsinler çok bile kaldı sapıklar ülkenin her yerini ele geçirdiler bıraksaydık da ülkelerinde savaşsalardı keşke kendi ülkesinde savaştan kaçacak kadar şerefsizler gerçekten artık bıktım Suriyeli görmekten
kahvepres Deletedmom_115 amac ortalığı karştrmk sonuc ne mi olck yine olan polis askere olck yılardr türkiyenin askeri onları korudu allah belalrnı versin yha ordaki askerlerede yardm etsin inşallah
1sirinannesi Deletedmom_115 Ay inşallah giderlerde kurtuluruz, hepsi terörist gibi çocukları da öyle, maalesef bizim apartmanda yaşıyorlar kiracılar, sanırsın ev sahibi onlar her yere sahip çıkmışlar, Erdoğanın belaları. 🤨
Deletedmom_115 1sirinannesi hiç sorma bizden daha çok Türk vatandaşılar, kendi ülkemizde mülteci gibiyiz
hndathn Deletedmom_115 fazla merhamet vatana ihanettir demiş Ata’m. Kudurdular işte.bi gönderen çıkmadı şunları. Kendi ülkemde kendim sığınmacı oldum onlar el üstünde tutuluyor