Petitoos Kızlar biliyorum 18 aya kadar beklenebilir ama gerçekten bir anne olarak nerdeyse 16 aylık olan oğlumun yürüdüğünü görmek istiyorum artık :) nasıl teşvik edebilirim neler yapabilirim veya çocuğu benim gibi geç yürüyen anneler var mı
Irmakmelegim Petitoos valla kzim 17 aylıktan yürümeye başladığında özel bisi yapmadım zamanı geldiğinde kendisi hazır hissettiğinde yuruudu şuan 34 ay 24 günlük koşturuyor tırmanıyor bayağı hareketliyiz
Denizoglan Petitoos oğlum 15 buçuk aylık yürüdü. Düşmekten çok korkuyordu koltuğa dayatıp sevdiği şeyleri omzuma göğsüme falan koyup çağırıyordum en başta bir iki adım o şekilde uzaklaşa uzaklaşa en sonunda cesaret etmişti
Petitoos Irmakmelegim yani ben de acaba cesaretlendirecek birşeyler mi yapmam lazım diye düşünüyordum çünkü heveslense de tutunduğu yeri bırakıp desteksiz yürümeye cesaret edemiyor
Petitoos Denizoglan ben de yapıyorum ama gelmeye çok heveslense de yere oturup emekleyerek geliyor biraz daha ona yakın oturup deneyeyim sonra uzaklaşayım ben de o zaman