Aslannnn Merhaba 6 aylik bi kizim var şu sıralar uykuda emzikle uyumak istiyor normalde ben uyuyunca ağzından cekiyorum .bu konuda bi tavsiyeniz var mi izin vereyim mi ağzında uyurken kalmasina yoksa mücadele mi edeyim ?
Ikrazumra19 Aslannnn zaten normalde bile fazla dis ve damak yapisini etkiliyor bence uyurken agzindan alin uyansa bile cunku aliskanlik yapar sonra cok zorlanirsiniz benim yegenim boyle uyurken verdiler uyuyor oh ne guzel diye anaokula giderken zor birakti psikolojik olarak ona baglamiyormus bebekler
FatosYK Aslannnn ben emzıgın bı zararını görmedım ne cevremde ne baska bı yerde. Daha doğar doğmaz verdım emzıgı 5 aydır emıyor şükür. Gece uykuya daldıgında püh dıye atıyor emzıgı ama nadırde olsa atmadıgı da oluyor bence bı zararı olmaz. Bu arada size chicconun ful silikon emzıgını tavsıye edebılırım.
Sumis35 Aslannnn ben kullanıyorum uykuya dalınca kendi atıyor zaten ben hiç ellemiyorum ağlarsa isterse veriyorum
[silindi] Ikrazumra19 doğru emzik kullanıldığı sürece hiç bir problem olmuyo damağa uygun emzikler var aylara göre emzikler var yanlıs bilgilendirme yapmayın
Ikrazumra19 [silindi] yanlia bilgilendirme yapmiyorum damaga uygun emzikte olsa uyurken agzinda kalmasi dogru degil siz iyi arastirin
[silindi] Ikrazumra19 tatlım zaten uyurken bebekler kendi atıyo emzigi 😊 derin uyudugu surece tabi.. emzigi meme gibi emiyolar
Aslannnn [silindi] sorun orada zaten önceleri uyuyordu şimdi daha kisa sürede uyanıyor ağzında olmadigini anliyor 😒 uyurken hep emiyor atmasini bekledim atmadı agzinda iz kaliyor
[silindi] Aslannnn benim bebegimde öyle uyuyo ama daha cok kucukler emme refleksiyle doğuyolar zamanla bu alıskanlıkları geçer zaten iz kalmasının sebebi dogru emzik tercih etmeyişiniz