Enise0505 14 aylık ikizlerim var 1 aydır ufacık şeylere olmayacak şeylere ağlıyorlar mesele saçımı çekmek istedi hayır dedim 20 dk ağladı nasıl yapıyorsunuz ne oyun oynayabiliyoruz ne dışarı çıkabiliyoruz başbaşka çocuklar oldular
tubasd Enise0505 e çeki versin canım ne olmuş sende saçın basın yolunuyor diye niye hayır diyorsun 😄 Yaoicak çok bişey yok dikkat dağıtmaya çalışın odak noktasını değiştirin birden aaaa bak bak kuşlar neredee diyin cama bakın dışarı bakın ikindiden sonra parka bayira çıkın
_-zynp-_ Enise0505 benim kızımda öyle Allh yardımcınız olsun ben tekle zor idare ediyorum ilgi alanını değiştirmeye çalışıyoruz yoksa kendini arkaya atıyor başı nere gelirse zor zaptediyorum o vakte hemen bir şey uyduruyorum aaaa şurada ne var bak mutfaktan bir şey getireceğim bak baban geliyor diyorum ama geçicidir inşallah bu durum 🫣
UrbanMom Enise0505 bebegim 11 aylik evde bas bas bagiriyor seside oyle gur ki basim agriyor. Bazen aglamasini dinliyorum yapacak carem kalmadi. Disari cikarttigimda rezillik cikariyor. Evde enerjisini atsin diye artik bos bir oda yaptim oyuncaklarini koydum oyle takiliyor. Disarida da parka goturup salliyorum ya da yanimda ortu goturup yerde oynatiyorum.
aybiduranne Bizde öyleyiz 16. Aya girdik her şeye mızmız ediyor hep onun istediği olsun istiyor kızdığımızda veya hayır dediğimizde bize vuruyor çok aksi bi çocuk oldu geçen dışarı çıktık yürüyüşe burnumdan getirdi her şeyi 😭
Enise0505 UrbanMom ben de bazen bekliyorum ağlayıp ağlayıp sussun sakinleşsin diye yatıp dinlenip dinlenip ağlıyor bende ağlıcam
_-zynp-_ Enise0505 çocuk büyük sorumluluk bu devirde büyütmek daha zor benim kız doğduğundan beri uyumayı bilmiyor emerek uyutuyorum en son gözleri acıyor artık öyle direniyor tabi o zamana kadar mız mız takılıyoruz bie çocuk gece 3 de 2 de uyur mu ya sonrasıda devamlı uyanma 🥹