Ada54 4,5 yaş kızım huyu o kadar değişti ki herşeye aglayan,bagıran,istediği olmadığında saldıran bir çocuk haline geldi.Sizde durumlar nasıl canımmm anneler 😕
tubasd Ada54 en ufak şeye ağlıyor konuşarak derdini anlatmasını istiyorum ama sonuç değişmiyor sürekli herşeye bağırıyor beni sinirlendirmeyin diyor bir iş yapılıyor ben hiç iş yapamadim diye ağlıyor bir iş istiyorsun bütün işleri ben yapıyorum diye ağlıyor… Onu çok seviyorum ve sürekli mutsuz ve huzursuz olması beni çok üzüyor çünkü sürekli çatışma halinde oluyoruz .
merrv26 Ada54 Ada54 bizimde öyşe 4 bucuk olcak herşeye ağlıyo her istediğine ağlıyo yerlere yatıyo mızık mızık yıldık artık
afraybars1 Ada54 bizde aynıyız ya ben tek bende sanıyodum tek değilmişim. Yıldım artık napcam bilmiyorum
Dmt-01 tubasd ay aynı benim kızım ya.Hadi yemek hazırlayalım çatallarımızı kaşıklarımızı masaya sen koy diyorum her işi ben yapıyorum yoruldum artık yeter diyo,bi sonrakinde söylemeden yapıyorum ben yapacaktım diyo delirtiyo bazen beni ama demekki bu da bi süreç.tek biizimki böyle heralde diye düşünmeye başlıyordum artık
tubasd Dmt-01 evet bir süreç biliyorum geçecek ama sabredemeyince sonra çok üzülüyorum kendi kendime.. ama gerçekten bir gün değil ikin gün değil günde bir kere değil iki kere değil
Dmt-01 tubasd aynen kesinlikle.Gün içerisinde bildiğin terör estiriyo ama uyuyunca da bildiğin bi prenses oluyo o kadar masum oluyo ki gün içerisinde öyle davranan o değil sanki:)
Ada54 Yanlız olmadıgımızı bilmek bunun bir süreç oldugunu birbirimizle paylaşmak belki daha iyi hissettirecek