beyazkrizantem sinemblll pudra zararlı değil mi daha da gözenekleri kapatıyor diye duymuştum. Nemlendirici bol bol havalandırma günlük gerekirse 2 duş dışarda güneş kremi
OptimusPrime sinemblll Market gül suyu falan fayda etmez. Hakiki gül suyu gerekli. Bir marka var o çok iyi isterseniz bakın. İnstagram varsa bir anne var. Turkanacar hesabı, kızının boynu çok isilik oluyordu. İnceleyebilirsinzj hesabinizi o da bunu kullanmıştı.
evahll sinemblll açık durması gerekiyor hava aldırın sürekli öne doğru durduğu için havasız kalıyor eğer terliyorsa terini silin ve kuru tutun hatta belki pamuklu bir bezle ayırablirsiniz arasını
beyazkrizantem sinemblll büyüklerimiz kullanmış geçmişte ama şu an solunum ve akciğer için zararlı olduğu söyleniyor işin uzmanı değilim. Arkadaşın dediği deniz suyu mantıklı
Mihribani32 Merhabalar bende aynı durumda idim bebeğim her tarafında özellikle eklem yerlerinde vardı deniz suyu na soktum bi kaç şişede eve getirdim arada deniz suyu ile yıkayıp sonra hemen duru şu ile yıkadım geçti o zamandan beri de hiç olmadı deniz suyu yoksa burda bir büyük tuzlu su ilede olur ama gozlerine ve ağzınadikkat et rahatsız etmesin demişti.
SevC Bır kova suyun içine mısır nişastasının yarısını döküp duştan sonra üzerine sür durulama öylece kalsın işe yarıyor gerçekten
svncgldgn sinemblll pudra kesinlikle kullanmayın isilik zaten ter ciltten çıkamadığı için oluyor, gül suyu içeriği de alerji yapmış olabilir geçmiyorsa bir doktora götürün bence gül suyu da kullanmayın