melekyu Kızlar sütüm bazen azalıyor yetmiyor bazense çoğalıyor bende azaldığı zamnlar için mama aldım bebeğim 2 .buçuk aylık ama mamayı sevmedi midesi bulanıyor SMA aldım Bebelac Gold aldım bunlari sevmedi önerdiginiz mama varmi
uzuntulubyn69 melekyu deneyin ben öbür mamalar hep İsrail’in diye bıraktırdım zaten gelişimi iyi değildi öbürlerinde yerli mal varken neden onları kullanalım değil mi🙂
atlasmommm Canım biberon falan degıstırdın mi benimki de sevmemişti chicco nun biberonunu aldım hemen içti akışı fazla olduğu için
melekyu atlasmommm biberon wee babay birde Philips aventinki var ikisinide deniyorum yok midesi bulanıyor
atlasmommm melekyu chicco deneyebılırsın ucu aynı anne göğsü gibi ben bile şaşırdım 😂 kaç aylık bu arada
atlasmommm melekyu bebelac gold aldım baya da sevdi kabızlık gaz vs yapmadı çok şükür zaten aptamil ile aynı içerik üreticisi de aynı
bizdejantikizlardik melekyu Evolvia içti ilk olarak. Sonra bulunduğum yerde sürekli temin edemiyorduk getirmiyorlardı. Sma aldık. Sonrasında bebeğim hasta olup kuvözde kaldı orda aptamil kullanıyorlardı orda çok sevdi işte eve gelince Sma içmedi 😂 Bizde aptamille devam ettik.