eminmomss esmanurssss Paketleme değil de anket çözüyorum harçlık çıkıyor öyle 2 hafta da 150₺ çekmiştim
Mrvklc97 esmanurssss istanbul Beylikdüzü’nde annemle senelerce kablo işi yapmıştık ehliyetini öyle aldı, boyama kursuna yazılmıştı malzemeleri o sayede alıyordu babam vermezdi hiç para (10 yıl oldu ama eminim hala kablo işi vardır)
eminmomss minikmucizemaak Havucum ve Survey mobil uygulaması indirin orda anketler çıkıyor onları doldurdukça puan para kazanıyorsunuz 50₺ limit var olduğu zaman çekebiliyorsunuz
DevosMom minikmucizemaak oluyor genellikle gidip görüşmeniz gerekiyor, sadece paketleme değil evden işlerde var farklı
eminmomss minikmucizemaak Hemen doluyor zaten anketler ben 2 günde 50₺ yapmıştım iban ekleme yeri var ibanınızı ekliyorsunuz 1-2 gün içinde yatıyor bana 1 günde yatmıştı
eminmomss minikmucizemaak Evet güvenilir ben sorun yaşamadım yani 150₺ çektim eşime de yükledim uygulamaları şimdi ondan da çözüp kendime atıyorum biriktikçe🤣🤣
minikmucizemaak eminmomss Acaba anket doldurup para vermek ne alaka o yüzden güvenilir mi diye sordum indirdim ikisini de 😂
Melikemg eminmomss çok güzel birşey aslında durduk yere kimse kimseye 100 tl vermiyor damlaya damlaya göl olur diye başlayalım bakalım 😀
Melikemg eminmomss anketi tamamladığınız için 2000 parapuan kazandınız yazıyor hesaba nasıl aktaracağım IBAN no ya yanlış diyor anlamadim
eminmomss minikmucizemaak Böyle çok uygulama var aslında diğerlerini de indirmiştim ama pek güvenemedim onlara bu iki uygulamayı da sosyal medya da bi arkadaşta görmüştüm sonra zaten burda da post açıp yazanlar olmuştu denemekten zarar gelmez bence😁
eminmomss Tuake Genelde bilindik markalar üzerine oluyor mesela en son dün öğlen çözmüştüm çikolata markaları ile anket çıkmıştı eti ülker nestle vs memnun musunuz en son ne zaman aldınız vs vs bilindik kolay şeyler😁
DevosMom minikmucizemaak drtaylı bilgim yok maalesef sadece kuzenimin o şekilde paketleme işçi aldığını biliyorun. Gidip görüşmeniz lazım ama zaten