7.30 kalkış 8.30 gibi kahvaltı, 9 da oyun zamanı, 10 da banyo, 10.30 banyo sonrası uyku, bende o uyurken mutfağı topla, banyoyu tuvaleti temizle ve ona öğle yemeği hazırlıyorum. 12 12.30 gibi kalkınca yemek yediriyorum, sonra düt düt diyerek evi süpürüyorum. Çok seviyor zaten süpürgeyi. Ondan sonra onunla oynuyorum. Meyve falan veriyorum eline ya da kendim daha önce yaptığım bebek kurabiyesi bebek bisküvisi ya da havuç toplarından falan yediriyorum. 4-5 gibi o uykuya geçince çamaşır atıp, evi siliyorum. Akşam yemeğini hazırlıyorum. Sonra çamaşırları kurutmaya atıyorum ya da seriyorum. O kalkınca saat 7 gibi yemek yedirip parka götürüyorum. 9 gibi parktan dönüyoruz. Meyveli yoğurt, avakadoyu muz, ya da irmik ata ruşeymi ile mama hazırlayıp onu yedirip emzirip 10 gibi uyutuyorum. Sonra kalan işim varsa onu yapıp oturup kahve içiyorum. Duş alıyorum (bebek kamerası var) cilt bakım rutini vs derken uykum varsa uyurum yoksa 12.30 1 e kadar televizyon izlerim. Benim bir günüm genelde böyle geçiyor.