urascevahir Busegr ben de beije deneme paket aldım. Yok hissi güzel ama çamaşırlarıma yapışkanı yapışıyor kendisi de yapışıyor bazen plastik gibi. Diğer pedlerde böyle bir şey olmuyor
Ozgurkaanmom Tubatgn yıllardır kotex gece geçen şokta bir alana bir bedava vardı 4 paket aldım uzun bi süre gider son günlerine doğruda kotex normal kullanıyorum
ArvenMom Tubatgn kotex bio-care aşırı memnunum hepsini denedim ya kaşıntı yaptı ya rahatsız etti ve hiç memnun kalmadım tek memnun kaldığım ped. bakteri üremesine karşı koruma sağlıyor antibakteriyel yeşil katmana sahip koku yapmıyor kaşıntı da yapmadı hiç
umay97 Tubatgn tiens ın pedini kullanmaya başladığımdan beri asla başka kullanamam en bilinen markalar falan filan hepsi hikaye. Bir kere videosunu izleyen ve bir kere kullanan başka kullanamaz. İçindeki ozon tabakalasıyla adet sancısını bile kesiyor.
Deletedmom_119 Sleepy naturel ve bio naturel almıştım hiç memnun kalmadık emiciliğinden yorumlarda en çok molped yazılmış onu deneyeceğim
kanalize Tubatgn orkid ve kotex karışık gidiyorum ama sleepy çok önerilmiş onu deneyeceğim orkidin yerine
Tubatgn kanalize Orkid bende pişik yaptı resmen. Ondan sonra Sleepy kullanmaya başladım. Özellikle bio natural serisi çok iyi.