Eailesi4 Busrasil bol bol kitap okuyun sohbet edin çocuk şarkıları dinletin görsel olmadan ve etkinlik konuşmaya yardımcı olan kitaplar var onlardan alın isterseniz tavsiye verebilirim 🥰
Elifssu Busrasil Bol bol kitap okuyun sürekli konusun ama cocukla konusur gibi degil arkadasınızla konusur gibi sohbet edin yaptıgınız yemege kadar anlatın tek tek tane tane ve üstüne basa basa harfleri eksik söylediğinde tamamlayın ama anlamayın ilk basta zorlamadan ondan dogrusunu istemesini bekleyin soru sorun biraz düsünmesi ve kendini ifade etmesi için zaman tanıyın konusacaktır(3 yasında daha tam konusmayan anne tecrübesi)
arinimm Busrasil Ben bebeğimi bu şekilde konuşturdum yanlız kaldığımda bütün ilgimi ona veririm sohbet ederim
Anni55 Genellikle çocuklar kendi yasitlarindan veya abla, abi gibi kendinden büyük çocukların olduğu ortamda daha çabuk konuşmaya başlarlar. Çevrenizde çocuk çok yoksa oyun gruplarını tavsiye ederim. Gelişimine inanamayacaksınız 🙂
Busrasil Anni55 evet daha hiç götürmedim bi sefer denemiştim sadece korkup girmemişti bidaha da fırsatım olmadı ama götürmeliyim bence de çünkü hiç akranı yok çevremizde ailemizde
Eailesi4 Busrasil yükselen zekanın konuşturan kitap serisi çok güzel ve çocuk akademi nin simdi konuşma vakti serisi ❤️
Zlm Busrasil yaşıtları ile bir araya getirebilirsiniz. Birkaç kitap seçip onları okuyabilirsiniz dönüşümlü şekilde yani kitapları okumak çocuklarin konusmasi için faydalıymış.