kubra00k Bukez kararlıyım ya, kalçam okadar büyüdü ki hiçbirşey güzel olmuyor. Ben fit çok güzeldim. Doğumdan sonra su aygırına döndüm. Kiraz sapı çayı aldım çıktım marketten. Vericem bu 10 kiloyu. Kararlıyım. Sizde kilo durumu nedir (1.60 boy 65 kilo) 😢
amfk kubra00k 160 boy 65 le doguma girdim 5 aydir 61 kiloyum zsten cocuk 3.5 dogdu 500 gram mi verdim 5 ayda. Dogum kilolari gitmedi asla. Ben de kararliyim rejimli 2. Haftam tatli krizlerine girmeme ragmen asla almiyorum dogumdan once 45 kiloydum. Yine olucam 💪
Aksoylu24 kubra00k bende aynıyım 😂😂 59 la hamile kaldım. 79 la doğum yaptım. Şimdi 66 kiloyum. Oğlum yaşına girecek ama ben hala veremedim
afraybars1 kubra00k bende başladım benimde 10 kilom var canım inşallah başarıcaz (boy 1.68, kilo: 68)
Sulee_ kubra00k 10 kgcik miiii verirsiinn sıkma canını ben 130 kg ile doğuma girdim şuan 97 kiloyum vermeye devam ediyorum ben veriyorsam herkes verir merak etme 😃😃 haftada 2 kez ara öğünde sütlü tatlıda yiyorum arada ödüllendir kendini
kubra00k amfk aha aynısı. 2 kıyafetim var hamileyken giydiğim. O ikisini giyiyorum bu yaz . Kendime bişey almadım çünkü şişmanım zaten
birprensannesi41 kubra00k su aygiri nedir bacim yarıldim asıl su aygırı benim 1 ayda 5 kilo aldım xkkcl
kubra00k birprensannesi41 kız aynaya bakınca kocaman totoma daha ne diyeyim, yürürken benden sonra geliyor
Sulee_ kubra00k 112 kg ile hamile kaldım 130 kg ile doğuma girdim emzirme döneminde bide ilk 1 sene bebekle uğraşmaktan pek birsey yiyemiyordum zaten 5 ay önce 116 kg ile diyete başladım şuan 97 kgyim sabahları kahvaltı yapmayı sevmiyorum ben smothie yapıp içiyorum internette bir sürü tarif var hergün farklı farklı yapıp içiyorum böylece bir öğünümden kalori açığı yaratıyorum yani sonra normal besleniyorum öğlen protein aksam sebze ara öğünlerde meyve veya yerine bi porsiyon tatlı ama en başta bol su gerçekten su çok güzel ödem atıyor metabolizmayı hızlandırıyor günde 4 litre su içiyorum bu şekilde yani haftada 3 gün leslie yapıyordum bu aralar biraz saldım sıcaklardan dolayı pek yapasım gelmiyor 😅😅 kilo vermek icin aç kalmana gerek yok hiç bir şeyden mahrum etme kendini herseyi yiyorum valla ekmek yerine 4 kaşık makarna yada pilav yiyorum o şekilde dengelemek lazım neyi ne kadar yiyeceğini bildiğin sınırını koyarsan oluyor gerçekten
afraybars1 kubra00k yok ya o kadar abartı değiliz aşko saçmalama iyiyiz güzeliz ama neden daha güzel olmayalım? 🥰
kubra00k afraybars1 eski pantolonlarıma baktım geçen yaz giydiğim. Belimin yarısı kadar 😔 daha ne olsun
afraybars1 kubra00k doğum yaptık olsun o kadar da. Bana kilo almışsın diyene bendeki bebek sendeki gibi kuru göbek değil diyorum 😂 kimse içimden çıkardığım 3 buçuk kilo çocuğu küçümseyemez 😂😂