SweetMom__ Kızlar öğlenden beri midem ağrıyor soda içtim yok geçmedi şimdi mide korucuyu bide surup vardı ictim ay çok kötüyüm basım bir ağrıyor varya allahım geçmese acile gidecem hemen başka yol var mı mide ağrısını geçirmek için kızlar ya
PamukPrensesannesii SweetMom__ Kuru çayı yoğurtla karıştırıp yeyin yada direkt 1 yemek kaşığı kuru çayı yutun
SweetMom__ PamukPrensesannesii onu şimdi yaptım içtim böyle anlık ter sıcak bastı Allah razı olsun canım inşallah geçer
SweetMom__ barbiee_ askm bunları içem onuda denerim Allah razı olsun canım of çok kötü midem çok sıcak bastı
lAmMelodi SweetMom__ Benim midem ağrıdığın da rezene ve kurutulmuş naneyi karıştırıp çay yaparım.Hemen geçer.
PamukPrensesannesii SweetMom__ Allah korusun zehirleneceksiniz hepsini bir anda denemek nasıl cesaret 😱
gzm_ayz Dereotu yiyebilirsin çok etkili.Yoksa da bir bardak suya bir çay kaşığı karbonat koyup karıştırıp içebilirsin
SweetMom__ gzm_ayz hepsini denicem bir anda yaparsam hepsini ölümsüz olurum😂 güldüğüme bakma ben hasta iken bile gulumsuyorm